zdravím,

vím, že jsem vám slibovala, jak se blog vrátí do starých kolejí a opět začnu pravidelně přidávat články. aktuálně je tu ale více jak čtrnácti denní okno a vy si asi říkáte, co se děje. bohužel můj nový rok nezačal tak úžasně, jak jsem si přála a měla v plánu, a to proto, protože mi odešel jeden moc důležitý člověk, a to můj děda. do toho všeho jsem musela dopisovat práci do školy, učit se na zkoušky…  zkrátka a jednoduše – všechno šlo stranou, na psaní nějakých článků jsem neměla náladu. 
včera jsem po otevření bloggeru natrefila na tento tagMii, který mě po přečtení zaujal, a proto jsem se rozhodla si ho vypůjčit. snad vás bude bavit tak, jako mě a pokud máte blog a rozhodnete se na otázky také odpovědět, budu ráda za odkazy v komentářích.
1. vzpomínáš si na svůj první kosmetický produkt?
pokud si to pamatuji dobře, dostala jsem těch produktů víc, myslím si, že to byla řasenka, tuhý korektor od Miss Sporty, růžové sypké stíny, růžová nebo fialová tužka na oči, možná nějaký lesk a make-up od S-he.
2. specifikuj perfektní řasenku. už jsi takovou objevila?
já jsem na řasenky hodně náročná, protože mít krásné, dlouhé a husté řasy je pro mě základ. určitě by tedy měla perfektně prodlužovat, natáčet, neměla by slepovat, být moc mokrá nebo naopak moc suchá a neměla by se drolit ani obtiskávat. tou nejlepší je Collistar Infinito mascara, bez diskuzí.
3. jaké krytí preferuješ u make-upu?
preferuji zlatou střední cestu, tedy střední krytí. nízké mít nemohu, protože nemám dokonalou pleť, zároveň se mi ale nelíbí “maskoidní” efekt, který vytváří všem dobře známý make-up ve zlaté tubičce od Dermacolu.
4. oblíbená high-end značka?
pokud se mezi high-end značky počítá i M.A.C, tak asi ten, a to jak kvůli svému sortimentu, tak naprosto božským designům balení.
5. jakou kosmetickou značku jsi chtěla vždycky vyzkoušet, ale stále jsi se k ní nedostala?
nejde vyloženě o vyzkoušení oné značky, spíše jednotlivých produktů. napadá mě bronzer od Dioru, rozjasňovače od Hourglass nebo Chanel a YSL rtěnky.
6. oblíbená značka z drogerie?
určitě Catrice. pravidelně si kupuji jejich “kamufláž” korektor, waterproof transparentní pudr, řasenky, tužky na oči, stíny na obočí nebo třeba laky na nehty. po čem sáhnu, to si nemůžu vynachválit.
7. nosíš umělé řasy?
nenosím. nemám trpělivost učit se je nalepovat, ale ani to nepotřebuji, protože s použitím kulmy na řasy a správné řasenky mám i ty své jako umělé.
8. je některý druh kosmetiky, bez kterého nevyjdeš ven z domova?
většinou na sobě musím mít alespoň make-up, podle potřeby korektor a pudr.
9. jakého produktu si nejvíce ceníš a opatruješ ho jako okov v hlavě?
srdíčkové tvářenky Too Faced a Chanel sypkého pudru. nebyly to levné záležitosti, oba produkty jsem si dlouho přála a i teď, po více jak roce, trvám na tom, že to byly dobře investované peníze.
10. jak často nakupuješ kosmetiku? líbí se ti nakupovat make-up po jednom nebo jít na nákup jen jednou za čas a nakoupit produktů víc?
tak aby bylo jasno – já když jdu na nákup kosmetiky, tak z pravidla nikdy neodejdu jen s jedním produktem, prostě se mi to ještě nikdy nepovedlo 😀 dokonce si troufnu říct, že ji v poslední době nakupuji více než oblečení. a jak často… nó hodně často, nechtějte to po mně, abych to počítala 😀
11. máš “kosmetický rozpočet” nebo utrácíš jak se ti zachce?
určitě neutrácím hlava nehlava, na začátku každého měsíce přemýšlím nad tím, co si potřebuji a “potřebuji” koupit, a podle toho pak utrácím.
12. používáš při nákupu kosmetiky kupóny, slevy a věrnostní karty? ovlivňují tě různé akce k nákupu kosmetiky, kterou vlastně nepotřebuješ?
určitě. sleduji akční letáky jak do Tety, tak do Rosmanna, a když tam mají něco za hodně dobrou cenu, a já vím, že bych si danou věc stejně dříve nebo později koupila, tak toho využiji. 
13. jaký typ kosmetiky nakupuješ asi nejčastěji?
řasenky a laky na nehty.
14. upřímně, existuje značka, kterou nemůžeš absolutně vystát?
vystát není to správné slovo, ale nemusím Biodermu.
15. snažíš se vyhnout určitým složkám ve složení (olovo, sulfáty, parabeny…)
nesnažím, nevyplatilo se mi to. šampon bez silikonů mi udělal s vlasy takové tóčo, že jsem tyhle věci přestala řešit. řídím se tím, jak mi daná věc vyhovuje, jaký vidím výsledek a víc mě nezajímá.
16. máš oblíbené místo, kde nakupuješ kosmetiku?
byla jsem tam sice jen jednou, ale líbilo se mi v Rakousku v Mullerovi, často také jezdím za hranice do DM, kde má Catrice některé produkty navíc, limitky, které u nás nejsou atd.
17. péče o pleť : zkoušíš ráda nové značky a výrobky, nebo si ráda uchováváš svou rutinu?
postupem času jsem došla do toho stádia, kdy si většinu produktů, které mi vyhovují nejvíce, kupuji stále dokola. občas ale ráda vyzkouším něco nového, hlavně co se týče pleťových krémů.
18. oblíbená “bath and body” značka?
Lush a Manufaktura.
19. kdybys mohla od teď používat a nakupovat už jen jednu značku, která by to byla?
popravdě by se mi nechtělo používat a nakupovat už jen jednu značku, každý produkt mám ráda od jiné, ráda zkouším nové, ale pokud bych fakt musela, tak buď Catrice nebo M.A.C.
20. jaká značka má dle tvého názoru nejpovedenější obaly?
M.A.C, Chanel, Guerlain nebo Artdeco.
21. jaká celebrita má vždy dokonalý make-up?
tady jsem nemusela dlouho přemýšlet, jednoznačně Katy Perry. pokaždé má naprosto božsky nalíčené oči a panenkovsky dlouhé řasy, a to je – jak už jsem několikrát zmiňovala – moje slabost.
22. na jakém e-shopu nejčastěji nakupuješ kosmetiku?
na parfums.cz, nejčastěji a nejraději ale osobně.
23. pět tvých oblíbených youtube beauty gurus?
asi to bude ostuda, ale žádné nemám.
24. máš ráda multifunkční produkty jako stainy, lips and cheeks, shimmer bricks atd?
ani moc ne.
25. jsi v nějaké fázi líčení nemotora?
samozřejmě, absolutně neumím s tekutými nebo gelovými linkami a stíny. ne že bych byla nešikovná, nikdy jsem to nezkoušela, protože si myslím, že mi horní linky ani stíny nesluší, necítím se v nich a ani na ně nemám moc “uzpůsobená” víčka.
26. používáš primer pod oční stíny?
nenosím stíny, takže ne, byl by mi k ničemu.
27. kolik vlasových produktů použiješ během jednoho obyčejného dne?
pokud si zrovna myji vlasy, tak šampon a potom buďto kondicionér, masku nebo olejíček na vlasy, občas navrch ještě kondicionér ve spreji. snažím se vlasy nezatěžovat zbytečnými přípravky navíc.
28. co používáš jako první – korektor nebo make-up?
make-up.
29. zvažovala jsi někdy navštívit make-up kurz?
ano, přemýšlím o tom :).
30. co na make-upu miluješ obecně?
asi ten pocit, že se díky němu cítím krásnější, přitažlivější, sebevědomější… asi tak, jako každá slečna a žena. můžu díky němu zakrýt své nedostatky, podtrhnout to, co se mi na mně líbí nebo něco vylepšit a dotáhnout k “dokonalosti”.
Natálje

11 comments

Reply

Moc pekny tag, musim konecne nekde u nas najit Catrice protoze ty stiny na oboci me zaujaly a vubec jsem je v DM u zadne znacky ve stojanu nevidela :/

Reply

má je ještě Essence, ale tam se mi ta hnědá nelíbila, přijde mi, že má teplý podtón :-/

Reply

Četla jsem ho včera u Mii a taky se mi Tag moc líbí 🙂 první řasenku jsem měla taky od Miss Sporty – no pamatuju si, jak jsem se jí snažila odlíčit vodou nebo pleťovým mlékem – katastrofa! 😀 Na slevy a hlavně kupónky, slevy na celý nákup a ostatní blbinky mě taky vždycky obchody dokážou nalákat (nebo třeba když je v DM za 30 bodů plátěná taška nebo něco podobného – moje vnitřní "sběratelské já" jásá :D)

Reply

Moc pěkný tag 🙂
Blog by Veru

Reply

v poslednej dobe tiež nakupujem viac kozmetiky ako oblečenia:), už by som sa mala zastaviť:D

Reply

parádní tagovka! 🙂 Hourglass bych také chtěla vyzkoušet – ty jejich produkty, ach <3 jinak čumím na ten design u Artdeca, taky nádhera.

Reply

to je, moc se mi design jejich balení líbí 🙂

Reply

jakou kulmu na rasy pouzivas, prosim?

Reply

od Oriflame. stojí asi 500,- korun, ale často je v akci za nějakou stovku 🙂

Reply

Tento tai by som najradšej videla u každej blogerky! Veľmi ma baví a je to taká príjemná forma "šmírováni" 😉

Reply

Taky jsem se konečně odhodlala k tomu, udělat tento tag 🙂 Mrkněte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *