Protože má pleť po vysazení hormonální antikoncepce vypadá stejně, jako v mých patnácti, musela jsem překopat nejen svojí stravu, péči, ale i makeup. Na jistou míru nedokonalosti mé pleti jsem byla zvyklá odjakživa a ani braní HA nic nezměnilo, ale protože jsem teď prakticky pořád nějaký ten pupínek, krupička nebo červený flíček, rozhodla jsem se poohlédnout po makeupu, který mi nové kamarády pomůže zamaskovat tak, aby mé líčení stále působilo přirozeně a nemusela jsem si aplikovat silné vrstvy.

Clinique Even Better jsem si vybrala z jednoho hlavního důvodu, a tím je jeho schopnost aktivně zlepšovat pleť při každém použití. Makeup je navíc dermatologicky vyvinutý, takže se nemusím bát ani ucpávání pórů. Plusem je také jeho hydratační konzistence, díky které nezvýrazňuje suchá místa (tzn. ani stroupky po pupínku) a schopnost vytvářet rovnoměrnější tón pleti, což je opět něco, co potřebuji.

Even Better je k dostání v 50 odstínech, takže jsem si i já – dcera ředitele vápenky, vybrala. Velké plus má také za odolnost vůči potu a vlhkosti.

A jak jsem s makeupem spokojená? Nebudu vás napínat a hned na začátek řeknu, že jsem nadšená. Jeho konzistence, finiš i výdrž se hodně podobá mému oblíbenému makeupu od Estée Lauder, na rozdíl od něj je však o něco lehčí a ke konci dne není na pleti tak vidět, jako Estée. Co na něm skutečně miluji je jeho vrstvící schopnost, díky které se v pohodě obejdu bez korektoru a přitom nevypadám zmalovaně. Makeup s přehledem vydrží celý den bez další úpravy nebo přepudrování, neotírá se a nezalézá do vrásek.

Clinique Even Better koupíte například na e-shopu Notino, kde vás teď s 31% slevou vyjde na 685 kaček!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *