Před měsícem a půl jsem vám v tomto článku psala o chytré masce Foreo UFO, kterou jsem zrovna začala používat a shrnula vám své první dojmy. Dneska se podíváme na to, jak jsem si s přístrojem sedla po pořádném otestování. Doporučila bych vám ho ke koupi?

Nejdřív si ale připomeneme základní fakta. Foreo UFO je přístroj švédské značky, který vám pomáhá aplikovat textilní masku, a to za pomocí sonických pulzací, světelné terapie, termoterapie a kryoterapie.

Ovládání funguje primárně skrz aplikaci. Tam si naskenujete každý druh masky, který chcete použít, a ty se vám následně i automaticky uloží, takže si pak UFO můžete spustit i skrz samotný přístroj. Každá maska má vlastní přednastavený program, vy si ale můžete vyrobit i svůj vlastní. Pokud vás například trápí akné, nastavíte si modré světlo, pokud je to spíš nesjednocený tón pleti, zvolíte si zelené. Vybrat si můžete i to, jestli bude přístroj hřát nebo chladit a jak silné budou pulzace.

Sonické pulzace výrazně pomáhají ke vstřebávání produktu, teplo uvolňuje a rozpouští přebytečný kožní maz, takže tuhle funkci ocení především ty z vás, které trápí mastnější pleť, no a kryoterapii, neboli chladivý efekt, zase oceníte především ráno, kdy vás příjemně probudí a pomůže zredukovat otoky.

Já osobně jsem si chytrou masku zvykla používat především jako součást mé večerní rutiny, kdy dávám přednost pořádné hydrataci a dávce teplíčka. Že UFO skutečně funguje jsem si ověřila především teď, kdy jsem podstoupila ošetření chemickým peelingem. Pleť jsem totiž měla nepříjemně napnutou a samou šupinku, a právě UFO v kombinaci s výživnou maskou mi tento proces zpříjemnily. Já jsem zatím vyzkoušela Make My Day, která je bohatá na kyselinu hyaluronovou, a Coconut Oil, a obě můžu vřele doporučit.

Nebudu vám tvrdit, že Foreo UFO je něco, bez čeho nemůžete žít, pokud ale milujete plátýnkové masky, používáte je často a chcete si dopřát něco extra, určitě se vám investice vrátí. Díky svým speciálním funkcím si totiž zvládnete udělat základní kosmetické ošetření sami doma. Já osobně vnímám nákup přístroje jako investici do budoucna, protože čím víc se budete o svou pleť starat nyní, tím lépe bude vypadat v pokročilém věku. Chytrou masku zakoupíte na e-shopu Notino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *