zdravím,

nevím jak vám, ale mně společně s podzimem odstartovalo období suchých a popraskaných rtů, takže balzámy na rty jsou mí nový kamarádi. určitě nejsem jediná, kdo má tento problém, a tak jsem si řekla, že vám představím co si na popraskané rty nanáším a opravdu mi to pomáhá. nepoužívám žádné extra produkty, protože zase tak vážné to se mnou není a stačí mi obyčejné balzámy na rty z drogerie.

začala bych asi tím, co používám nejčastěji a to je klasická placenta (to zelenomodré). je průhledná, takže vám rty nezabarví, navíc mi přijde, že okamžitě po nanesení zmizí takový ten hnusný pocit popraskaných rtů a po chvíli je to mnohem lepší. má nevtíravou vůni, ale to určitě nemusím popisovat, protože tuhle tyčinku určitě každý znáte a rozhodně působí nejlíp.

druhým mým nejpoužívanějším a zároveň nejnovějším balzámem je melounová balea. tenhle zbožňuju už jen proto, že je melounový, i když na rtech pak už cítit není.. většinou si ho nanáším před spaním a ještě ráno ho na rtech mám, což mi přijde super. jediné co mi doopravdy vadí je to, že se nanáší prsty a to není zrovna praktický a ani hygienický, takže používám štěteček.

předposledním balzám od avonu má stejnou vadu jako ten předešlý, takže i tenhle nanáším jedině štětečkem. balzám je z vánoční kolekce, strašně krásně voní i když nedokážu popsat jako co (určitě to v tom katalogu bylo napsané, ale fakt si nevzpomínám)

poslední balzám používám nejméně, jde opět o baleu. jak můžete vidět, je perleťový, takže ho používám většinou jen když chci mít “jako” rtěnku. tenhle balzám doporučuju všem, kteří mají rádi rtěnky, ale nemohou je přes podzim/zimu nosit, protože třeba mně rtěnky a lesky vysušují úplně brutálně rty, tak tenhle balzám vám nahradí perleťovou rtěnku 🙂

jaké balzámy používáte vy? nebo problém s popraskanými rty nemáte??

mimochodem, připomínám soutěž na facebookové stránce Bourjois, mou fotku naleznete zde, pokud se vám fotka líbí, budu ráda za každý váš like! 🙂

Natálje