Už v minulém článku jsem nakousla informaci, že Dove přišel s novou řadou Derma Spa Cashmere Comfort, proto je na čase, abych vám představila všechny produkty a zároveň vám sdělila mé dojmy a zkušenosti. 
Řada je určená pro velmi suchou pokožku, takže teď na zimu značka ideál a kromě krému na ruce, o kterém jsem mluvila zde, obsahuje také tělové mléko a máslo. 
A začneme právě tělovým máslem. To se nachází v dóze, protože správné máslo má být opravdu máslo a takové by se jen těžko dostávalo z tuby. Takže tentokrát i já pomíjím fakt, že musím do produktu sahat rukami, což obvykle nemám ráda. Do čeho jsem se u této řady úplně zamilovala je parfemace. Netuším, jak voní kašmír, ale tato vůně je naprosto luxusní, božská a na těle ji cítím ještě dlouho po tom, co jsem se namazala. Klasicky tedy chodím a buďto si čichám k rukám nebo k samotným produktům. Konzistence másla je opravdu hutná a máslovitá a rozpouští se až při kontaktu s prsty. Na těle nezanechává mastný film, který by vám bránil v tom se hned obléct nebo si lehnout do postele, přitom je ale cítit, že je pokožka opravdu vydatně vyživená, hydratovaná a krásné jemná. 
Tělové mléko je podstatně hutnější a výživnější, než na co jsem zvyklá u jiných tělových mlék, osobně to ale shledávám jako velké plus. Hydratuje totiž téměř stejně tak dobře, jako tělové máslo. Oproti němu ale chvíli trvá, než se produkt úplně vstřebá; nejedná se o nic tragického, mléko je i tak opravdu skvělé, ale po máslu sahám o něco raději. 
od shora dolů : krém na ruce, tělové mléko, tělové máslo
Posledním produktem je krém na ruce, na který jsem pěla ódy už v říjnových oblíbencích. Kromě již několikrát vychvalované, božské parfemace má velmi příjemnou konzistenci, která se bleskurychle vsakuje, nezanechává umaštěné nebo ulepené ruce (což vysloveně nesnáším!) a přitom dostatečně vyživí a hydratuje. 
Pokud bych vám měla doporučit jeden produkt z celé řady, pro který byste si měli rozhodně koupit, pak by to bylo tělové máslo. Pro mě, coby člověka, který se nerad maže a nesnáší mastnou a ulepenou pokožku, je toto opravdová záchrana. Hned v zástupu by byl krém na ruce a nakonec tělové mléko. Řadu Cashmere Comfort seženete ve většině drogeriích s kosmetikou Dove; krém pořídíte za cca 90,- korun, tělové mléko za 150,- korun a tělové máslo za 230,- korun.

Znáte řadu Cashmere Cofort? Jak jste spokojení? Jakou značku tělové kosmetiky máte nejraději?