zdravím,

tak je to tady! místo toho, abych se těšila na víkend, pomalu sepisuju, co všechno si vezmu na čtyřdenní výlet hrůzy, na který odjíždím už v sobotu dopoledne. slíbila jsem si, že když těch dvanáct dní v kuse přežiju, vyrazím v pátek za odměnu na menší nákupy. články asi žádné přednastavovat nebudu, protože ještě nevím, jestli na to bude vůbec čas.
doufám, že vás čeká daleko hezčí víkend, a pokud ne, budu na vás myslet. jo! a za žádnou cenu nikdy nejezte kupovaný sušený rajčata. je to hnus!
Natálje

11 comments

Reply

ceka me super vikend, konecne mam po maturite 🙂 a suseny rajcata jsem mela kupovany a byly dobry – ale byly jakoby prodavny na vahu, na studenym baru nebo jak to nazvat, ne nejak baleny..

Reply

Držím palce ať víkend zvládneš. Já budu mít víkend naštěstí fajn, teda doufám.

Reply

Hlavně to tam přežij, joy si kupuju taky:)

Reply

tak to ti nezávidím, když se tam netěšíš:) sušený rajčata jsou skvělý, kupuji je v tesku, ve skleničce v oleji. to je žrádlo:DD

Reply

My třeba sušený rajčata máme neustále doma a je to největší mňamka:D :))

Reply

Haha já mám ráda sušený rajčata, mamka je kupuje furt:D) To kiwi vypadá uplně ÚÚŽASNĚ,)

Reply

Tento víkend bude trošku pracovní protože budu dělat hostesku, držím palce ať to v klidu přežiješ 🙂 Koukám že máme stejnou eiffelovku, je krásná :))

Reply

Taky máme stejnou Eiffelovku, miluju ji 🙂 Mě sušený rajčata vždycky lákaly, ale nikdy jsem si je nekoupila 😀

Reply

Eiffelovka je srdcovka ♥ výlet možno nakoniec bude úžasný 🙂

Reply

zrovna tyhle sušený rajčata naprosto miluju.. mňam 😀

Reply

Fuj sušený rajčata 😀 já nemám ráda jakkoliv upravovaná rajčata, natož sušená 😀 🙂 Tak ať přežiješ výlet hrůzy (ona to třeba nakonec taková hrůza nebude ;)), mě čeká zase týden hrůzy s učením 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *