zdravím,

protože je léto i když to tak někdy nevypadá a k létu patří různé vychytávky na opalování, rozhodla jsem se konečně sepsat recenzi na dva produkty, které jsem dostala k vyzkoušení – jedná se o aktivátor opalování a mléko prodlužující efekt opálení od Ziaji z řady sun. tyto dva produkty mě lákaly vyzkoušet už od té doby, co jsem tuto firmu blíže poznala, byla jsem zvědavá, zda opravdu fungují. tak co myslíte?

aktivátor opalování slibuje, že když se s ním natřete, vaše opálení bude rychlejší, rovnoměrnější a intenzivnější. taková informace je pro mě, coby dceru ředitele vápenky, opravdu lákavá. nakonec ale musím říct, že jsem z výsledku celkem na rozpacích. vidím to na padesát na padesát – ze začátku, když jsem se chodila opalovat, tak, ač jsem se příliš neslunila, odcházela jsem domů s mírným opálením a bez zarudnutí, nebo dokonce spálení. samozřejmě jsem z toho byla nadšená a těšila se, že až příště budu u vody déle, tak se i více opálím. to se ale nějak nekonalo. ano, opět jsem mírně chytla, a na nohách dokonce až do červena, ale na to, že jsem se opalovala celkem dlouho, jsem očekávala i lepší výsledky. chyba bude možná v tom, že jsem očekávala více, než bych měla. balení tedy dopotřebuji, nové bych si ale už asi nepořídila.

z mléka, které prodlužuje opálení jsem nadšená rozhodně více. jedná se o klasické mléko, které díky tomu, že obsahuje nějaké samoopalovací složky, tak i voní nebo smrdí? . a když říkám samoopalovací – nečekejte, že se jedná o klasický samoopalovák. tato věcička má za úkol pouze zintenzivnit a prodloužit vaše opálení a opravdu se jí to daří – po prvním opalování následovalo několik dnů špatného počasí a i přes to mi ten zdravý opálený nádech nevymizel do ztracena. i teď ho používám každý den, takže jsem se nakonec od přítele dočkala uznání, že jsem se přeci jen trochu opálila 😀 mléko se roztírá hladce, šmouhy od něj nečekejte, ale přesto si radši po mazání ruce umyjte.
máte zkušenosti s těmito produkty? dobré, špatné?

Natálje

11 comments

Reply

Parádní 🙂
Já opalovací přípravky moc nepoužívám.. Konec konců to sluníčko poslední dobou moc nepálí ! ://

Reply

To mléko prodlužující efekt opálení vypadá dobře, hodilo by se mi 🙂

http://sheisbrunette.blogspot.cz/

Reply

já jsem z aktivátoru asi značně odvařenější 🙂 pokaždé jsem po slunění odcházela s dobrým pocitem, že jsem i po chvíli docela zhnědla…ale je fakt, že se opaluju celkem dobře. každopádně jsem jisté výsledky zaznamenala 🙂

Reply

to bude asi názor od názoru 🙂 možná je to jen chyba ve mně, protože jsem tak bílá a neopaluji se zrovna nejlépe 🙂

Reply

se ziajou žádné zkušenosti nemám, ale něco bych přece jenom ráda vyzkoušela 😉

Reply

Nejpíš vyzkouším to mléko na prodlužující efekt opálení 🙂

http://onegirlb.blogspot.cz/

Reply

není to pro mou kůži nejlepší, ale já přípravky na opalování vůbec nepoužívám, jsem hroznej lempl 😀

Reply

ja idem čoskoro na dovolenku takže už behám po drogérkach a zháňam to najlepšie opalovacie mlieko 🙂 vďaka za tip 🙂

Reply

já teď spíš asi začnu používat zase samoopalovák, venku to není žádná hitparáda 😀

Reply

jó to máš pravdu, ten by se hodil asi více 😀

Reply

Zkušenosti nemám, ale zrovna tyhle výrobky mě docela lákají, hlavně ten aktivátor… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *