zdravím,

když mi přišla od drpopov.cz nabídka na spolupráci, byla jsem mírně v rozpacích. abych se totiž přiznala, nikdy jsem nebyla na vyloženě přírodní a bylinkovou kosmetiku, bylinkové vůně a podobně. nakonec jsem si ale řekla, že zkusit se má všechno, a tak pro vás dneska mám recenzi na pleťové tonikum a výživný noční krém z řady Mumio.
jestli si teď říkáte, o jakých mumiích tady mluvím, můžu vás uklidnit – tyto produkty opravdu nejsou vyrobené z mumií, nýbrž ze vzácné vysokohorské pryskyřice nazývané Mumio, která má za úkol regenerovat, zklidňovat a vyživovat.
pleťové čistící tonikum dostanete v balení s praktickým dávkovačem u kterého nehrozí, že by vám produktu vyteklo více, než-li byste chtěli a potřebovali. po otevření vás do nosu doslova praští výrazná vůně, ze které já osobně cítím právě tu pryskyřici. někomu to může být nepříjemné, někomu, kdo má rád bylinkové vůně, může naopak vonět. já jsem si na ní nikdy pořádně nezvykla a u pleťových produktů mám raději spíše parfemaci mírnou nebo žádnou. další věc, která mi není zrovna příjemná je obsah alkoholu, který je hned na druhém místě. nejen že ho z tonika mírně cítím, ale ani mé pleti nedělá dobře a takovým produktům se obloukem vyhýbám. o parabenech radši nemluvím – ano, nevadí mi, ale abych byla upřímná, u této značky bych je nečekala. co se týče samotné funkce, tak tu plní na jedničku – pokud se vyhnete očím. pleť vyčistí hezky, ta je pak jemná a hebká, jenom mírně pne, takže krém je nutností.
výživný noční krém mi svou konzistencí spíš než krém připomíná nějakou mastičku. opravdu – hutnější mazátko jsem doma ještě neměla. trochu jsem se obávala, co to s mou pletí udělá, žádné zmaštěné pokožky, ucpaných pórů a nepříjemného pocitu jsem se ale naštěstí nedočkala. co se mi líbí je poklička, která zabraňuje opatlávání krému. není totiž nic horšího, než když otevřete krém a půlku obsahu máte rozblemcanou po víčku. takže jestli to teď čte nějaká kosmetická firma – dávejte pokličky na krémy! vůně je stejná jako u tonika -pryskyřicová a výrazná. a to tak, že jí cítím ještě chvíli po nanesení.
abych to tedy nějak shrnula – tyto a vůbec všechny produkty značky Dr. Popov si určitě oblíbí všichni ti z vás, kteří se v bylinkové kosmetice vyžíváte, nevadí vám silná nebo bylinková vůně a obsah alkoholu a parabenů také překousnete. já, ač mi kosmetika nijak výrazně nevadí, se ráda vrátím k mým oblíbencům a toto přenechám někomu jinému – třeba mojí mamce 😀
znáte tuto značku? používáte některé jejich produkty? co si o bylinkové kosmetice myslíte?
Natálje

15 comments

Reply

Hodně jsem o téhle značce četla, ale nic jsem nezkoušela. Bylinkové vůně mi nevadí, horší je to s tím obsahem alkoholu. Ikdyž abych pravdu řekla, nejsem ten typ, co prohlíží u každého produktu jeho složení..

Reply

to já taky ne, ale na alkohol si dávám pozor. není pro pleť dobrý a mně opravdu škodí.

Reply

Já tedy mám problém používat něco, co voní po bylinkách, většinou to hodně rychle používat přestanu :D.

Reply

to jsme dvě 😀

Reply

musím raz dr.popova vyskúšať 😉

Reply

perfektná recenizia 🙂 túto značku nepoznám ale určite sa po nej pozriem po tom ako som si prečítala tento tvoj článok, vďaka za skvelý typ 🙂

http://slyfestyle.blogspot.sk/

Reply

mám pocit, že už někde někdo na blogu tuhle značku propagoval, zatím mě nechává chladnou, ale to ziaja taky a po stopadesátým článku na blogu jsem koupila nějaký mlíko na tělo 😀

Reply

Já jsem taky zkoušela ten krém a na mě je bohužel i teď v zimě moc hutný a mastný, takže jsem ho taky předala někomu jinému..

Reply

máš pravdu, hutný je opravdu moc, ale překvapivě ta konzistence mi nevadila 🙂

Reply

Tak o téhle značce slyším úplně poprvé! Musím to pořádně prostudovat. 😀
Katelin.

Reply

Ty jo,asi vyzkouším 😉

Reply

Zdravím, máš hezký blog, jsem tvojí novou followerkou 🙂 zvu tě i ke mě na blog
http://the-world-in-colours.blogspot.cz/

Reply

možno niekedy vyskúšam 🙂

btw, budem veľmi rada keď si pozriete môj rozbiehajúci blog. každý nový komentár či člen ma veľmi poteší..najnovší článok: nehty na silvester
somethinginthelife

Reply

no tak to složení u tonika mě fakt nepříjemně překvapilo – je to teda vlastně voda s alkoholem, glycerinem, ricinovym olejem a trochou toho mumia – a 4 parabeny … bych cekala neco vic fikaneho tedy ..

jinak jsem o te rade cetla uz u Luc (myslim) a vcelku me to zaujalo, takze casem mozna vyzkousim krem (tonikum rozhodne ne :D)

Reply

ten krém špatný není, ale mně prostě strašně vadí ta vůně :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *