zdravím,

před několika týdny uvedl Ryor další ze svých novinek – tentokrát balzám na rty s arganovým olejem a krém na ruce s aloe vera. no a protože se mi oba dva produkty dostaly do rukou, pořádně jsem je otestovala a teď je na čase, abysme se jim spolu podívali na zoubek. koupit nebo nekoupit?

Ryoří obaly se mi vždycky líbily a jinak tomu není ani u tohoto produktu. krém je umístěn v klasické tubičce, nebo spíše v tubě, protože má rovnou 200 ml! do kabelky tedy, aspoň pro mě, praktický moc není, doma se vám ale rozhodně neztratí. balení je snadno promáčknutelé, zároveň ale pevné a bytelné. co se týče vůně, tak si myslím, že tato musí sednout snad každému – je totiž univerzální, nevýrazná, svěží, čistá a na rukou jí neucítíte prakticky vůbec. konzistence krému je spíše tekutější, krémovo-gelová, takže se roztírá opravdu jedna báseň, rychle se vsakuje, nezamastí a ruce jsou pak na dotek krásně hydratované a hebké. no a kde ho seženete? tak například zde za 67,- korun.
druhou novinkou je tento balzám na rty, který obsahuje, mimo arganového, také olej avokádový, jojobový a přírodní rostlinnou vazelínu. mazátko se vám dostane do rukou v krásné, decentní papírové krabičce a ani po vyndání na vás nečeká žádná divočina, právě naopak – obal je úplně jednoduchý, bílý, matný a průhledný, doladěný popisky. nevím jak vám, ale mně to stačí. velké plus u mě má za tubičkové balení s aplikátorem, protože jestli něco nemám ráda, pak je to matlání se někde venku rukama v balzámu (ale i přes to si tyhle typy kupuju znova a znova… neponaučitelná) a za krásnou, jemnou grepovou (někde tam má být ještě černý rybíz, ale já ho tedy vůbec necítím) vůni, která mi evokuje jaro. konzistencí mi připomíná opravdu něco jako rozteklou vazelínu šmrncnutou olejem a musím říct, že je mi tahle kombinace více než příjemná. po nanesení jsou totiž vaše rty hebké až sametové, a i když se rychle vsakuje, přesto zůstanou hydratované, jemné a vláčné. no nekupte to! zde ho například pořídíte za 64,- korun.
už jste novinky od Ryoru vyzkoušeli? který produkt je vám nejsympatičtější a který od této značky máte nejraději? preferujete spíše balzámy tyčinkové, v tubičkách nebo v kalíšcích? 
Natálje

8 comments

Reply

ještě jsem nic nevyzkoušela, ale docela hodně by mě zajímal ten balzám, ale mám radši balzámy v tyčinkách 🙂 a od Ryoru miluju levandulovou řadu♥

GA o Tangle Teezer

Reply

Ten balzám vypadá parádně, myslím že si pro něj zajdu! 🙂

Reply

Ten balzam urcite vyzkousim, zaujalo me slozeni, snad na nej nekde narazim 🙂

Reply

Ten balzám si asi půjdu koupit :DD.Miluju tyhle tubičky a mazátek na pusu není nidky dost♥.

Reply

čo je s kokosom alebo aloe vera milujem! 😉 krém by som teda bral 🙂

Reply

Líbí se mi na první pohled, ty obaly jsou super 🙂 A po přečtení recenze se mi líbí ještě víc. Jen já osobně mám radši tyčinkové balzámy 🙂

Reply

Krásně napsaná recenze, úplně jsi mě nalákala, protože od Ryoru jsem, já ostuda, ještě nickdy nic nezkoušela!

Reply

krém na ruky asi vynechám, ale ten balzam vyzerá nádejne na prípadnú kúpu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *