zdravím,

jak už jsem vám psala v novinkovém článku, tak i ke mně se nakonec dostalo několik věcí z limitované kolekce Me & My Ice cream od Essence, která pro mě, a myslím že nejen pro mě, byla po dlouhé době opět něco jiného, než jen nudná, nezajímavá a stále se opakující. nejvíce mě zaujaly rozjasňující koule, a právě o těch bude dnešní článek.

celá kolekce je zaměřená na zmrzlinu a cukrátka, což se odráží jak na obalech, barvách a odstínech, tak i na parfemaci produktů, a to já můžu! koule jsou umístěné v dózičce, opatřené pěnovou “pokličkou” a meruňkovým víčkem s popisky. obal je sice plastový, ale rozhodně nepůsobí tak, že by se měl při prvním použití rozpadnout, právě naopak. provedení je jednoduché, ale moc hezké a roztomilé. co se týče vůně, tak ta se mně osobně moc líbí, i když je poměrně zvláštní a těžko identifikovatelná, ale věřím, že někomu může být nepříjemná. samotné kuličky jsou v pastelových barvách žluté, oranžové, fialové a zelené. na dotek jsou jemné, krémové, a nijak nepráší ani se nerozpadají, třpytky nejsou na první pohled vidět, protože jsou opravdu malinké, objevují se až pod různými úhly.
teď už ale k samotnému výsledku. v plno recenzích jsem se dočetla, že prý jsou koule k ničemu, protože vůbec nejsou na obličeji vidět, nebarví a netřpytí se. tady bych to ráda uvedla na pravou míru, protože právě tito asi nepochopili, jak mají fungovat. takže – nejde o to, aby člověk po nanesení vypadal jako diskotéková koule nebo Edward pod slunečními paprsky, ale aby pleť barevně sjednotily (proto ty čtyři odstíny, každé neutralizují něco jiného) a mírně rozzářily. a to také splňují. já je teď poslední dny používám téměř každý den, až si říkám, že bych se měla trochu krotit, abych neměla za chvíli po nich, ale opravdu se mi ten přirozený a na první pohled neviditelný efekt líbí.
abych to shrnula – pokud jste očekávali rozjasňovač, tvářenku, nebo já nevím co, věřím, že jste zklamaní. pokud ale třeba fandíte jejich kvalitnějším a také dražším sestřičkám od Guerlainu, věřím, že si výsledek oblíbíte, stejně jako já, a budete po meteoritech toužit ještě více. jestli si pospíšíte, možná je je ještě v některých drogeriích seženete, viděla jsem je i na babybaby.cz, ale tam už je bohužel nemůžu najít. jsou tam ale k dostání například oční stíny, balzámy na rty, ubrousky nebo laky na nehty. 14 gramové balení stálo kolem 100,- korun.
vlastníte Essencí koule? co na ně říkáte? patříte mezi ty, kterým se jejich efekt líbí, nebo naopak mezi ty, kteří koupě litují? 
Natálje

25 comments

Reply

Ahoj! Ja som si tie guličky kúpila tiež a neskutočne som sa na ne tešila. Lenze mňa sklamali. Pod názvom "shimmer pearls" si totiž predstavujem rozžiarujúce perly, čiže niečo v zmysle rojzasňovača. Ani mi nenapadlo, že by to mal byť zjednodujúci púder. Na tvojej fotke je však krásne vidieť ich perlový ligot, tie moje tak pigmentované nie sú. Skúsim im však dať ešte šancu a použiť ich ako ty, na celú tvár ako zjednocujúci púder. Uvidím, čo sa stane. Takže dík za tip. Ja som o guličkách písala ako o letnom "faile" 😀 Je to tu: http://aknelka.blogspot.co.at/2013/07/kozmeticke-summer-fail-awards-2013.html

Reply

To jsem ráda, že jsi s nimi spokojená 🙂 hezká recenze

Reply

jsem moc, děkuju Leni 🙂

Reply

Už ten obal vypadá k nakousnutí 😀 Nějak jsem ale tuhle limitku zaspala, takže jsem si z ní nic nekoupila :/ Ale jsi snad první člověk, co na tyhle koule nenadává, taky si myslím že důkaz dobrého produktu není vypadat jako diskokoule 😀
http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

Reply

přesně tak! 😀 já si myslím, že hlavně většina nepochopila, co takové koule mají dělat. to se nedivím, že je pak někdo zklamaný 🙂

Reply

Docela jsem je chtěla vyzkoušet, ale na tuhle limitku jsem přes usilovné hledání poprvé narazila včera – v Tescu. Kule už samozřejmě nebyly.

Tak jsem si udělala radost alespoň asijskými kuličkami v roztomilém balení od VOV (zítra bude u mě na blogu recenze, pokud tě kuličky baví 🙂

Reply

Vzhledove mi prijdou jak pro malou holcicku na hrani…ja bych si je nekoupila ale je fajn ze ty koupe nelitujes a sedi ti:)

Reply

Pekná recenzia, mne sa z obrázkov zdá že guličky splnili svoj účel … presne ako píšeš človek nemá vyzerať ako diskotéková guľa 😀 A limitky od Essence mám celkom rada takže vyskúšam keď pôjdem okolo stojanu 🙂

Reply

Mně se líbí, ale po recenzích jsem si je nakonec nekoupila.. ;). Raději zainvestuji trošku více 😉

Reply

na recenze bych zrovna u tohoto produktu nedala, jak jsem už psala, většina nepochopila, k čemu vůbec slouží 🙂 já toužím po koulích od Guerlainu, ale než "vyhodím" 1300, chtěla jsem se ujistit, že pak nebudu mlátit hlavou o zeď :))

Reply

Mě zaujal jen ten obal 😀

http://style-and-smile.blog.cz/

Reply

Mě se moc líbí ten obal. Držela jsem je už v ruce v Rossmannu a říkala si, že si je koupím jak jsou roztomilé, ale pak jsem se tam vrátila a jsem ráda. Já nevím, ale mě se vždy takhle od Essence všechny kolekce většinou moc líbí, když to vidím na netu, ale pak na živo mě nějak chuť přejde a říkám si vždyť by se ti to stejně doma válelo. Máš plno lepších produktů. Taky jsem na ně četla vlastně snaď jen negativní recenze, ale když Ti vyhovují proč ne 🙂
http://angellovely-things.blogspot.cz

Reply

mně se většina limitek od Essence právě nelíbí, přijde mi to stále to samé dokola. tahle byla první, která mě po hódně dlouhé době zaujala 🙂

Reply

Měla jsem na ně zálusk, ale nakonec jsem si je nepořídila jelikož už je u nás neměli. Ale vypadají hezky a jemně 🙂

Reply

tiez som vsade citala ze su nanic a odradilo ma to od kupy 😀 teraz si to asi este raz premyslim 😀

Reply

Sakra, já už si koupila jiný :/ Tyhle vypadají moooc dobře!!!

Reply

Já uvažuju nad těmi balzámy na rty, s nimi zkušenost náhodou nemáš?

http://estrella-2012.blogspot.cz/

Reply

Já je mám doma také a jsem z nich zklamaná..:(

http://cosmeticsisourlife.blogspot.cz/

Reply

i don't know but i really like blush/eyeshadow with fancy shape
jessillesilv.blogspot.com

Reply

Mně tento výrobek v obchodě úplně minul a utekl. Myslím, že jsem v době uvedení byla zrovna tři týdny na dovolené a před odjezdem se snažila návštěvy obchodů v rámci šetření na dovolenou minimalizovat. Takže jsem je ani nedržela v ruce (kdo ví, jak by to dopadlo, kdybych na ně narazila 😀 ). Mám něco podobného od Oriflame, i když ty byly ještě o něco dražší než ty Essence. Každopádně já jsem si z dovči rovnou přivezla Meteory od Guerlinu, takže mě logicky to, že se tohle ke mně nedostalo, netrápí :-).

Reply

Já jsem si koupila rozjasňovací barevné kule z Oriflame a jsem spokojená (a chci ty guerlainovské), akorát mě trochu sejří, že jsou v nich i větší třpytky.

Reply

Mně se moc líbí, stačí mi koukat se, ani je nemusím používat :-))

World By Bella

Reply

wow tento článek mě nalákal je vyzkoušet

Reply

nejdřív jsem si je chtěla pořídit, ale nakonec jsem je z nákupního seznamu vyškrtla, protože bych je asi neupotřebila.

Reply

já ty koule mám a kromě toho, že mi nějak divně smrdí, je mám celkem ráda, přesně jak jsi napsala, nemusím se třpytit. každopádně teď jsem si pořídila i ty Guerlain, to je trošku jiná liga (a voní!! :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *