zdravím,

je to opět tady. další rok je téměř za námi, a nevím jak vám, ale mně utekl jako voda. každoročně bývám na Silvestra tak trochu sentimentální. slibuji si, že příští rok začnu jinak, že to, co se mi nedařilo, napravím, že to, co se mi nepovedlo si splnit, to si splním… a taky že budu v některých věcech víc optimističtější, budu si dávat častěji spicha s Jillian a nebudu jíst tolik čokolády… a jaký pro mě byl rok 2013?
LEDEN
leden byl ve znamení maturitního plesu. ve škole jsme místo vyučování nacvičovaly nástup, předtančení a půlnoční překvapení. ještě teď je mi špatně, když si vzpomenu na tu první chvíli nástupu, a na ten pocit, jak se mi na těch 15 centimetrových podpatcích neskutečně klepaly nohy. každopádně to bylo úžasný a vždycky na to budu ráda vzpomínat.
ÚNOR – KVĚTEN
maturitním plesem ale veškerá sranda skončila. čekalo mě šití modelu a dokončování výtvarné části na maturitní obhajobu, a samozřejmě samotná maturita. nervy jsem měla na pochodu, většinu volného času jsem trávila čtením knih ze seznamu, vypracováním otázek, a o maturitě se mi už i zdálo. v březnu jsme s přítelem slavili naše dvouleté výročí, v dubnu jsem obhajovala, a v květnu úspěšně odmaturovala. juchů!
ČERVEN – SRPEN
v polovině května mi začaly prázdniny. trávila jsem je hlavně odpočíváním a užíváním si volna. většinu času jsem byla s přítelem, chodili jsme na zmrzlinu, ledovou tříšť, pizzu, jezdili jsme se koupat a večer jsme grilovali. v polovině července jsem začala chodit na brigádu.
ZÁŘÍ – LISTOPAD
v polovině září mi brigáda skončila, a nastoupila jsem na jazykovou školu. byla jsem v Praze na nákupech a pořídila si vysněný pudr od Chanelu. díky škole ve větším městě jsem trávila mnohem více času v obchodech, zároveň na mě ale padla “podzimní” nálada. nechtělo se mi nic, a nejraději bych celé toto období zaspala.
PROSINEC
v prosinci jsem se konečně začala těšit na mé nejoblíbenější svátky v roce, nakupovala jsem dárky, pekla, pálila vánoční vůně a sledovala oblíbené filmy a pohádky. na Štědrý den jsem dostala ty nejkrásnější dárky.
tento rok pro mě byl náročný, byl přelomový, občas smutný, ale ve většině případů moc hezký. trávila jsem ho s lidmi, které mám ráda, děláním toho, co mě baví a co dělám ráda, poznala jsem pár nových lidí, i když některé bohužel pouze virtuálně… v příštím roce mě čeká hlášení se na vysokou, přemýšlím nad založením vlastního e-shopu, také bych si chtěla splnit některé z mých snů… no uvidíme, jaký pro mě ten následující rok bude.
vám chci každopádně popřát do nového roku jen to nejlepší, ať se vám daří ve všech směrech, a ať se vám plní to, co si nejvíce přejete!
Natálje

17 comments

Reply

Tobě Naty taky jen to nejlepší do Nového roku! A hezky si ho užij! 🙂

Reply

děkuji, doufám že i ty sis včerejšek i dnešek užila!

Reply

aj tebe všetko dobré do nového roka Natálka 🙂

Reply

Nat krásný post! S tou sentimentální náladou tě naprosto chápu:)…mám ji také!

Reply

to jsem ráda, že nejsem jediná! 🙂 mně to chytá každý rok, tento asi o trochu více.

Reply

maturuju až za 4roky, ale už teď se toho děsím 😀
tobě taky Šťastný nový rok!

Reply

to se ti nedivím. já maturovat ještě jednou, tak jsem nervózní stejně jako poprvé 😀

Reply

Pro mě byl tenhle rok také přelomový, musela jsem naučit být sama :D, ale to se mi povedlo a svobodu si vychutnávám :), příští rok také bude přelomový, protože dodělám střední a půjdu na vejšku :).

Reply

tak hodně štěstí!

Reply

S maturitou jsme na tom byly tento rok stejně 🙂 .. přeji mnoho úspěchů do toho dalšího 🙂

Reply

Krasny novy rok Nat 🙂

Reply

pekný článok a ciele do budúcna. Držím ti palce a zaroveň ti prajem ten naj naj najpozitívnejší nový rok… 🙂

Reply

Myslim ze to byl krasny rok, podle popisu, a dalsi budou rovnez nadherne! Pro me je toto obdobi uz hooodne daleko, po maturite jsem se vdavala :-), sla na vejsku a do prvni prace. Ale diky ze jsem si na to diky tvemu postu zavzpominala 🙂 Uz si pripadam jako pametnik :-DDD.

Reply

prosím tě, vždyť jsi pořád mladá! 🙂

Reply

I Tobě do roku 2014 to nejlepší 🙂 Ať je lepší, než ten co odešel 🙂

Reply

děkuju, snad bude! 🙂

Reply

pekné zhrnutie, všetko dobré do nového roku! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *