zdravím,

v dnešní recenzi se budu opět věnovat značce Vichy, která nedávno přišla s online diagnostikou pleti. jedná se o program, do kterého si nahrajete svou vlastní fotku, kterou si můžete “vyretušovat” (tzn. odstranit pupínky, rozšířené póry, začervenání, vrásky atd.) k obrazu svému, a vytvořit si tak ideální vzhled vaší pleti. zároveň vyplníte několik informací o vašich životních podmínkách, typu pleti a prioritách, a na základě toho vám program vybere tři “ideální” produkty. mně vyšel hloubkově čistící gel z řady Normaderm a Life sérum s vyhlazující a rozjasňující péčí pro normální až smíšenou pleť z řady Ideália. o čistícím gelu jsem už jednou na blogu mluvila, proto se dnes zaměřím na ty zbývající.
hned na začátek musím říct, že Ideália se mi, co se týče vzhledu, líbí nejvíce. výjimkou není ani toto sérum, v elegantním, jednoduchém, skleněném obalu laděném do matně růžové a stříbrné. samozřejmostí je i pumpičkový aplikátor, který na jedno zmáčknutí aplikuje potřebné množství produktu. sérum má lehkou, krémovou, nemastnou, růžovo – zlatou perleťovou konzistenci, která velice příjemně, květinově voní. co se týče účinků, tak Vichy slibuje svěží, odpočatou pleť se sjednoceným odstínem a vyhlazenými póry, a já musím vesměs souhlasit. zvláště v kombinaci s krémem z této řady pleť opravdu působí rozjasněně, svěže a lehce sjednoceně. musím ale podtrhnout ono slovo působí. nevšimla jsem si totiž, že by mi produkt pleť nějak trvale sjednotil nebo zlepšil její stav. na druhou stranu mi ale ani neškodí, a z používání mám dobrý pocit.
vyhlazující a rozjasňující péči pro normální až smíšenou pleť najdete v klasickém kalíškovém balení perleťové barvy, které já osobně sice zrovna dvakrát nepreferuji, protože do produktu nerada strkám ruce, na druhou stranu mám ale aspoň lepší přehled o tom, kolik mi ještě zbývá. krém má lehkou, nelepivou, krémovo – gelovou texturu světle růžové barvy, která se bleskově vstřebává, a zanechává pleť sametově hebkou, vláčnou a hydratovanou. produkt opět slibuje hory doly v podobě jemnější, zářivější, rozjasněnější, sjednocenější a vyhlazenější tváře, výsledek je ale stejný jako u séra.
Life sérum, vyhlazující a rozjasňující péče
sečteno, podtrženo – i přesto, že ani jeden z produktů nedělá zázraky na počkání, musím říct, že jsem spokojená. po nanesení mám pleť hydratovanou, jemnou, lehce rozjasněnou a svěží, a to mi stačí. pokud některý z produktů zaujal i vás, tak 30 ml balení Life séra pořídíte v rozmezí 800 – 900,- kč a 50 ml balení vyhlazující a rozjasňující péče za nějakých 500,- kč.
máte zkušenosti s těmito produkty? používáte Vichy? která řada je vaše nejoblíbenější?
Natálje

18 comments

Reply

mne vyšli presne tieto isté produkty 🙂

Reply

No mně by to silikonové složení nesedělo :/ proto obecně nemám Vichy ráda, zdá se mi, že jejich produkty jsou takové na ten okamžik, silikony vyhladí, zvláční, ale nějakou hloubkovou hydrataci a dlouhodobější účinky to nedává :/ Ale jejich micelární voda Purete Thermale byla fajn, obsahovala i panthenol a seděla mi 🙂

Reply

a to zase ne, já jsem měla celou řadu Normaderm, teď toto, a se vším jsem byla spokojená, ani jeden produkt mi neudělal na pleti paseku 🙂 ale chápu, že každému sedí něco jiného.

Reply

souhlas s FairyChain 🙂

Reply

Kdybych neměla doma zásobu na další roky, tak bych to koupila. 🙂

Reply

já se také musím krotit, už koukám po dalších, a přitom ještě nemám dopotřebováno 🙂

Reply

Ta diagnostika pleti je super, vyšla mi řada Aquqaia Thermal, celkem bych do ní i šla 🙂

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/nova-limitka-cookies-cream-od-essence.html

Reply

Hmmmm ….to bych si přála 🙂

Reply

supr znacka 🙂

fashion blog http://www.sheistheone.ch/

Reply

Já mám ten krém a jsem z něho nadšená :). Tuhle řadu mám nejraději, opravdu nádherně voní a skvěle hydratuje. Tak třeba za státnice by se sérum mohlo v nějakém balíčku objevit :))

Reply

to víš, že mohlo – odměnit se je třeba 😉

Reply

S Vischy zatím žádné zkušenosti nemám, pěkný článek :))

livelovelaugh-byangelika.blogspot.com

Reply

Vichy používala jak moje mamka, tak i její dvojče a pár mých kamarádek a jediná z nich řekla, že byla spokojená, takže bych do ní nejspíše nešla, ale co se týče těchhle dvou přípravků, tak bych je na tvé doporučení zkusit mohla, ale znepokojuje mě to silikonové složení, v poslední době jsem magor do bio přípravků, a tak si přece jen nejsem jistá, jestli bych do toho šla.

Reply

Nemám zkušenosti s Vichy, ale vypadá to lákavě.

http://missalexy.blogspot.cz/

Reply

Ja jsem zkousela serum a muj pocit je ten, ze se po pleti fakticky rozetre perlet, takze je malinko projasnena. Jen ja u pecujici kosmetiky necekam "pridavne" efekty dekorativky, to mi rekla bych i hodne vadi.

Reply

Life Serum jsem sice nikdy nezkoušela, ale ten krém byl kdysi myslím v Senzaboxu a přišel mi docela fajn. Já jsem si teď docela oblíbila sérum on Nobilisu s kyselinou hyaluronovu a ty účinky jsou na mé pleti rozhodně vidět, takže určitě doporučuji 🙂

Reply

měla jsem snad dva vzorečky, ale všechny nakonec skončily u mamky 😀 ale čichala jsem k němu a moc příjemně mi voněl 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *