zdravím,

pokud si pamatujete na článek o setkání bloggerek s Vichy, jistě víte, že na něm bylo představeno hned několik novinek, mezi kterými byl i tento oční krém z řady Ideália. no a protože jsem už téměř na dně balení, je čas na recenzi.
po vyndání krému z krabičky na vás vykoukne moc hezký, decentní a bytelný tubičkový obal v barvě růžové perleti, doladěný o šedivé popisky a stříbrné víčko. to ukrývá naprosto netypický, silikonový aplikátor, který má nanášení udělat jednodušší, rychlejší a příjemnější. já, abych se přiznala, jsem ho nikterak nevyužívala, a produkt si vždy ze zvyku vymáčkla raději na prst, to ale neznamená, že by se s ním pracovalo špatně – naopak. konzistence krému je velmi lehká, zároveň ale výživná, v tělovo – zlatavé perleťové barvě, která vám zajistí dokonale přirozený rozzářený pohled. parfemace je téměř neznatelná, když se ale budete snažit, ucítíte příjemnou, květinovou vůni.
Ideália slibuje neutralizování tmavých kruhů pod očima, vyhlazení drobných vrásek a rozjasnění stínů způsobených očními váčky, a já musím vesměs souhlasit. zpětně teď lituji toho, že jsem neudělala fotky před a po, protože mám pocit, že mi krém opravdu takové ty drobné vrásečky od smíchu lehce vyhladil, kruhy jsou také méně zřetelnější (upozorňuji ale, že na nějaké extrémy opravdu netrpím), a oční okolí je po použití takové rozzářenější, zdravější a odpočinutější.
sečteno, podtrženo – myslím, že vše, co mělo být napsáno, jsem už napsala. krém je zkrátka a jednoduše skvělý, co slibuje, to plní, a proto ho můžu s klidným srdcem doporučit. za 15 ml zaplatíte cca 500,- korun, a seženete ho ve všech lékárnách se značkou Vichy.
zkoušeli jste? jaký oční produkt je vaším favoritem?
Natálje

7 comments

Reply

No zase to vichácké složení. Po vodě hned silikon 🙁 Já mám pak pocit, že kdyby tam byly nějaké dobré látky, tak se přes ten silikon do pleti nedostanou.. Spíše to dělá dojem na dotek, ale né dlouhodobý. Oblíbila jsem si oční krémy čistě přírodní, třeba Alverde za hubičku a pro mé oční okolí je to bomba 🙂

Reply

já si myslím, že se ty silikony zbytečně řeší a dramatizují. nakonec to dopadne třeba jako s cukrem. všichni z něj mají hrůzu, tak je teď všechno light, a nikdo už neřeší, že takový sladidla jsou 100 krát horší, než nějaký cukr.

Reply

Já myslím, že silikony nejsou až takový problém, neříkám, že jsem jejich fanoušek, ale myslím, že jsou mnohem horší složky, které se bohužel objevují i v těch přírodních produktech, jen jsou pěkně zamaskované za jiným názvem. Bohužel jsem to zjistila až nedávno a právě u značky Alverde. I přesto ale nedám na přírodní produkty dopustit. Vichy, myslím, je dobrá značka, ale mezi mé TOP nepatří.

Reply

souhlasím s tebou Luci 🙂

Reply

Já jsem od Vichy nezkoušela ještě nic, líbí se mi teď od nich ta akce se zjištěním druhu pleti, tak uvidím, jestli si něco vyberu. Jinak já zatím žádný oční krém nepoužívám
veru-life.blogspot.cz

Reply

ta akce je super. vzorky jsou totiž poměrně velké, takže si člověk zvládne vše ozkoušet, a i ta kosmetická taštička je hezká a využitelná 🙂

Reply

Vypadá super, redukce kruhů pod očima by se mi hodila 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *