zdravím,

dnešní článek bude věnovaný poslednímu z produktů, které jsem obdržela na Vichy setkání, a to Osvěžující denní lehkou péči z řady Aqualia Thermal, určeným pro normální a smíšenou pleť. tato novinka má zabezpečovat rovnoměrné rozmístění a zamčení vody v sedmi zónách obličeje. a jak si u mě vede?
balení je, jako snad u každého Vichy produktu, moc hezké a luxusně vypadající. kelímek je skleněný, v bledě modré barvě, se “zrcadlovým” víčkem, což mi přijde jako moc hezký detail. parfemace krému je poměrně výrazná, nejedná se ale o něco silného a vtíravého, naopak mi evokuje čistotu, svěžest a vůni kosmetiky pro děti. a to já ráda. produkt je hutnější konzistence, ať ho otáčíte dnem vzhůru jak chcete, ani se nehne, je výživný, hydratační, zároveň ale lehký, na obličeji nikterak dlouho nesedí, během chvíle se vsákne.
můžete ho tedy použít pod make-up, nebo ještě přes nějaké sérum, jak je libo. já osobně ho, i když se jedná o denní verzi, používám nejraději na noc. miluji totiž, když se ráno probudím s krásně hebkou, vyživenou pletí bez jakýchkoliv suchých míst. na den spíše preferuji podstatě lehčí, sérovité konzistence, pokud mám ale některé partie sušší, mažu ho lokálně i tehdy.
sečteno, podtrženo : krém jsem si, pro jeho vůni, ale i účinky, velmi oblíbila. často totiž trpím na suchá místa, pnutí a podobné, a Aqualia Thermal mou pleť zvládne zklidnit, hydratovat, vyživit, lehce rozjasnit a osvěžit. a to bez toho, abych měla pocit udušené pleti, aby mi ucpával póry, mastil nebo lepil. krém seženete ještě ve verzi pro suchou pleť, a to ve všech lékárnách s touto značkou za cca 500,- korun (50 ml balení).
znáte tuto novinku? hydratujete pleť, i když má sklony k maštění se? který krém je vás nejoblíbenější?
Natálje

4 comments

Reply

Krém se mi zalíbil, já jsem ještě nikdy neměla takový dražší krém. Právě používám denní od Balei a na noc od Avonu a vyhovují mi 🙂
Blog by Veru

Reply

Já jsem ho měla ve vzorečku a byl super, hrozně příjemný :).

Reply

Krásne balenie 🙂 na moju pleť veľmi Vichy výrobky nefungujú, ale pre suchšiu pleť je určite super

dawnielicious.blogspot.sk

Reply

já se přiznám, že hydrataci dost podceňuji, protože mám mastnou pleť :/ vím, že i ta potřebuje svou vláhu, ale jednoduše mi nesedí ty hutné krémy… od Vichy jsem ještě bohužel nevyzkoušela krém, který by mé pleti sedl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *