zdravím,

jak už jsem vám na Instagramu a Facebooku prozradila, v pátek jsem byla na snídani s Vichy a La Roche – Posay, která se konala v nádherných podkrovních prostorech v Mooo Appartements s ještě nádhernějším výhledem na Prahu.
po příchodu a přivítání jsme začaly snídání, která byla obrovská. stůl byl plný zdravého a dobrého jídla v podobě ovoce, zeleniny, sýrů nebo bílého jogurtu s medem a musli, takže jsem nevěděla, co mám ochutnat dříve. sešlo se nás poměrně dost, takže o zábavu nebyla nouze a já se několikrát opravdu pobavila a zasmála.
Becca, Lenča, Ejvi a Nicole
poté přišla řada na představování novinek. značka Vichy doplnila řadu Ideália o další produkt, a to regenerační noční balzám Skin Sleep, který je určený pro všechny ty, které v noci nestíhají dostatečně spát. jako třeba moje maličkost. po probuzení by měla vaše pleť být viditelně zregenerovaná, svěží, zářivá, hladká, zkrátka jako kdybyste se vyspinkaly do růžova. no kdo by něco takového nechtěl? krém navíc naprosto božsky voní a konzistence je také velmi příjemná. 
protože se blíží léto a sluníčko už také pěkně svítí, nevyhnuly jsme se ani diskuzi o opalování a ochranně před slunečními paprsky. určitě už všichni dobře víme, že mazat bysme se měli nejen když se někde vyvalíme na pláži, ale i když jdeme třeba do města nebo na procházku. zkrátka pokaždé, když je naše kůže vystavena slunci. opálíme se i tak, navíc kvalitněji, nespálíme se a předejdeme riziku rakoviny kůže. mně ze všech produktů nejvíce zaujal sprej optimalizující opálení, který urychluje tvorbu melaninu a tím napomáhá k rychlejšímu, jednotnému, dlouhotrvajícímu opálení a oslnivější barvě.

a u rakoviny kůže ještě zůstaneme. La Roche – Posay představila novou kampaň “staňte se Skincheckerem”! věnující se prevenci rakoviny kůže a kontrole mateřských znamínek. více se dozvíte na stránkách zde. 90% případů se dá léčit, tak to nenechte zajít daleko a pokud máte nějaké podezření, nechte se vyšetřit.

tímto bych chtěla ještě jednou poděkovat za pozvání, akce se povedla a já si jí moc užila. noční balzám jsem dostala v krásném balíčku k otestování, takže se tu po čase určitě objeví recenze.

Natálje

13 comments

Reply

Jooo taková snídaně by se mi líbla 🙂 A to video se jim povedlo

Reply

To byla přímo snídaně princezen :-))
opravdu krásné, jistě jsi si to užila. :-))
zvu tě na můj blog
http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

Reply

Ta reklama je úžasná.

Reply

No tak ta snidane vypadá opravdu skvěle, takovou bych brala každy den 🙂

Reply

Já jsem tě moc ráda znovu viděla 🙂 ale byla škoda že jsem tam nemohla zůstat dýl….tam bych klidně bydlela ;).
http://lenacerge.blogspot.cz/

Reply

já tebe taky Leni! 🙂 jo viď… já bych se vyvalila nahoře na tom balkónku a víc bych ke štěstí nepotřebovala 😀

Reply

vydarená akcia, vyzerí to tam veľmi príjemne!:)

Reply

Achjo 🙁 škoda, že už mi ty akce nevychází.. zase bych ráda viděla všechny své oblíbené blogerky pohromadě 🙂 btw, ta reklama je božííí! <3

Reply

je to škoda, těšila jsem se, že tě zase uvidím… snad příště! 🙂

Reply

Perfektní snídaně, muselo být moc hezky 🙂

Reply

Skvělá akce, při pohledu na ty dobroty jsem dostala šílený hlad 🙂

Spotřebováno: Březen 2015

Reply

Už jsem viděla vlog u Nicole, muselo to být skvělý 🙂

Reply

krásne, to video som videla, moc dobré 😀
http://www.gummybaum.blogspot.sk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *