zdravím,

slíbila jsem vám recenzi na novinky značky Rimmel, a co jsem slíbila, to i plním. před nedávnem mi dorazil balíček, ve kterém jsem našla okurkovou Wonder´full Wake me up řasenku, dlouhotrvající rtěnku Lasting Finish, balzám na rty a lak na nehty Salon Pro s gelovým efektem z kolekce Kate Moss a lak na nehty se třpytkami
jak u mě produkty obstály?
začneme řasenkou. ta je výjimečná obsahem vitamínů a extraktu z okurky, který má řasy vyživit, osvěžit a po němž i Wake me up voní. pokud čekáte spíše decentní vůni, tak vás asi zklamu. mě praští do nosu ihned po otevření a při líčení jí také cítím. k mému štěstí mi ale nevadí, naopak mi to přijde jako příjemná změna a sem tam si jí otevřu jen proto, abych si přivoněla. obal je lesklý a — překvapivě zelený, ze kterého na vás po otevření vykoukne kartáček ve tvaru přesýpacích hodin, který slibuje výrazný objem, natočení, pružnost a žádné žmolky. já jsem si Rimmelácké řasenky v poslední době velmi oblíbila, takže jsem byla plná očekávání, jak to bude tentokrát, no a… ano, hádáte správně, značka opět nezklamala. sice jsem zvyklá na umělé kartáčky, takže jsem nevěděla, co od tohoto čekat, dočkala jsem se ale krásně oddělených, natočených, neslepených a prodloužených řas bez zbytečného nánosu barvy. ten objem moc neposoudím, protože řasy mám husté od přírody, takže ho nepotřebuji, vzhledem k tomu, že řasenka s obsahem celkem šetří, nevím, jak budou spokojené slečny s řidšími řasami. za mě má ale palec nahoru!
teď už přejdeme k produktům z kolekce Kate Moss s názvem “nude”. rtěnku jsem dostala v druhém nejtmavším odstínu číslo 42, který je v takové hnědo – hodnězralébroskvové barvě, která bohužel není vůbec můj šálek kávy. je to škoda, protože rtěnka je jinak na rtech moc příjemná, krémová, nevysušuje, nezalézá do vrásek ani nedělá jiný druh neplechy. navíc perfektně kryje už v jedné vrstvě a to se u rtěnky v tělovém odstínu jen tak nevidí. 
zato bezbarvý balzám na rty je můj oblíbený, a to dokonce tak, že jsem mu po prvním vyzkoušení vyčlenila místo vedle postele. produkt krásně, sladce voní, rty vyživuje a pečuje o ně, takže i když máte večer popraskané rty, což se mě osobně stává dost často, ráno se probudíte bez jediné šupinky.
lak na nehty z téže řady Kate Moss v odstínu číslo 128 Mistify Me je nádherná, studená, hnědo – šedá barva, která je pro nadcházející podzim jak dělaná. s plochým štětečkem se pracuje jedna báseň, lak nepruhuje, nebublinkuje, neslévá se, perfektně kryje, rychle schne a onen slibovaný gelový efekt opravdu dělá. s výdrží to už taková sláva bohužel není. někomu s kratšími nehty možná deset dnů vydrží, mně s delšími se ale po třech, maximálně čtyřech dnech začnou ošoupávat okraje a to je konec. lak musí dolů a já jdu lakovat znovu. 
jako poslední mi dorazil lak na nehty s názvem 010 Sparkle Every Day, který obsahuje drobné zlatavé třpytečky společně s většími fialovými. vyzvednout musím celkem slušnou krycí schopnost, která se u tohohle typu laků jen tak nevidí, nebála bych se ho tedy nosit jen tak bez podkladu. navíc je skvělý parťák s Mistify Me, takže já jsem nadšená.
co na novinky říkáte? zkoušeli jste některou z nich?
Natálje

16 comments

Reply

Z těchto novinek jsem ještě nic nezkoušela, ale nejvíce mě zaujal poslední lak se třpytkami.
welcometomyworld

Reply

Naty, zkus odstin 45, ten nejtmavsi u nas. Je tmavsi nez 42 a vice do ruzova, dle me je nejvice univerzalni 🙂

Reply

děkuju za radu, kouknu po něm 🙂

Reply

Ta řasenka je teď hodně omílaná všude a zajímalo mě právě, co na ní řekneš ty 🙂 Schváleno, takže jdu pro ni 😀

Bella z Belliny tajnosti – můj tajný, 100% autentický deníček o všem, co nemohu běžně řešit s ostatními

Reply

Ta řasenka je teď hodně omílaná všude a zajímalo mě právě, co na ní řekneš ty 🙂 Schváleno, takže jdu pro ni 😀

Bella z Belliny tajnosti – můj tajný, 100% autentický deníček o všem, co nemohu běžně řešit s ostatními

Reply

to je milé, snad s ní budeš také spokojená. pak mi dej vědět 🙂

Reply

Ta řasenka je teď hodně omílaná všude a zajímalo mě právě, co na ní řekneš ty 🙂 Schváleno, takže jdu pro ni 😀

Bella z Belliny tajnosti – můj tajný, 100% autentický deníček o všem, co nemohu běžně řešit s ostatními

Reply

Rtenka se mi libi.
http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

Reply

Po řasenka jsem taky koukala, vážně pěkně voní. I když je pravda, že docela silně.
Odstín rtěnky je pěkný, ale tady mi nevyhovuje konzistence. Mam radsi matnejsi rtenky. 🙂
http://www.sarkazelena.blogspot.com

Reply

to ano, je to dost silná vůně, pro někoho, komu nevoní okurky asi nic moc. já bych matnější rtěnky asi nemohla, trpím dost na suché rty, takže by to nevypadalo vůbec hezky :-/

Reply

Na ten lak na nehty jsem se dívala a váhala zda si ho koupit, ale není to zase úplně tak moje barva, tak jsem to zatím nechala být. Ikdyž jak říkáš, na podzim se celkem hodí)
Zaujala mě řasenka, zatím jsem také od Rimmel byla spokojena, tak bych tuhle ráda zkusila^^

Reply

Ta řasenka nevypadá špatně, navíc vůni okurek mám ráda 🙂 Ale rtěnky nic pro mě, já radši červené, nude mi vůbec nesluší 🙂

Reply

já mám zase pocit, že mi moc nesluší ty výrazné 🙂

Reply

Tak asi budeme mít dost podobnou recenzi, rtěnku mám v odstínu 40, což je naprostej korektor na rtech, to je děs, takže ta snad poputuje k někomu jinému, když ne, tak do koše 😀 A se zbytkem jsem více méně spokojená, ten nude lak mi okolí dost chválí 🙂

Reply

ony ty "korektorové" někomu sluší, ale mně také ne 😀 jak jsem bílá jako stěna, vypadám s ní jako ještě větší mrtvola 😀

Reply

Mne ta riasenka pekne sadla, ale tiez mam v celku huste mihalnice :)a ten lak je super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *