zdravím,

jak už jste mohli zjistit z mého instagramu nebo facebooku, ve středu jsem se byla podívat v Lindex showroomu na prezentaci nové kolekce pro jaro a léto 2016, proto se dnes společně se mnou můžete podívat na fotky a zapřemýšlet, který kousek si zapíšete na svůj “tomusímmít” seznam.
hned při příchodu jsme dostaly skleničku šampaňského a mohly jsme se jít podívat na kolekci. já jsem využila toho, že jsem přišla včas a ještě tam nebylo moc lidí a vytáhla jsem foťák a šla si vše vyfotit. potom jsem si už mohla kolekci v klidu prohlédnout a ochutnat něco z toho, co mi obsluha každou chvíli nabízela. moc známých tváří tam pro mě nebylo, proto jsem byla opravdu ráda, když jsem už před příchodem narazila na Rendy, se kterou jsme si pak moc hezky popovídaly, až jsem málem zapomněla na to, že už musím jít na vlak.
co se týče samotné kolekce, tak ta byla laděná do odstínů krémové, modré, oranžové, zelené a hnědé s různými geometrickými potisky, puntíky a proužky. nejvíc nadšená jsem ale byla z kabelek, slunečních brýlí a také svetrů. oranžová a smaragdově zelená sice nejsou tak úplně barvy, které bych vyhledávala, ale jeden dva kousky v podobě kabelky a svetříku by se mi ve skříni určitě neztratily.
prezentaci jsem si tedy moc užila a až bude kolekce v obchodech, určitě se na ní zajdu podívat znova a některé kousky si i vyzkouším. co na ní říkáte vy? padl vám některý kousek do oka?
Natálje

7 comments

Reply

Prezentacia a kolekcia vyzera velmi zaujimavo 🙂 Kolekcia ma velmi pekne farby 🙂 Najviac sa mi páčia kabelky 🙂
Patty

Reply

já jsem na kabelky zatížená a tady bych si fakt vybrala! 🙂

Reply

Lindex mám moc ráda a tahle kolekce vypadá skvěle. Akce to musela být parádní :-).
Glamour and beauty

Reply

to byla, těším se na příště 🙂

Reply

krásne 🙂
sydneysleek

Reply

Tieto showroomy sú úplne super ! 🙂 Krásne vecičky 🙂
My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

Reply

Tak tady bych si určitě vybrala.Moc pěkná kolekce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *