V dnešní recenzi se zaměřím na produkty pro některé z vás asi neznáme značky, proto než začnu se samotným recenzováním, trochu vám ji přiblížím. Jafra je přírodní kosmetika s obsahem ájurvédských bylin, která nabízí produkty jak na péči o pleť, vlasy a tělo, tak i na líčení. 
Na testování jsem si vybrala ultra hydratační šampon a kondicionér z řady Botanical Expertise, která je obohacena o proteiny, vitamíny, rostlinné výtažky a tzv. Vitazon complex, což je směs důležitých vitamínů, olejů a másel z amazonských pralesů a hydrolyzovaných rostlinných proteinů. Výsledkem by měly být vlasy zdravější, lesklejší, poddajnější, silnější a hydratovanější. 
Začnu balením, ze kterého moc nadšená nejsem. Po vzhledové stránce sice je hezké, po té praktické už tak moc ne. Na vině je nevhodně zvolený aplikátor a příliš tvrdý obal. Proto ve chvíli, kdy z něj chcete dostat nějaký produkt, musíte vyvinout větší sílu…. A nebo to vyřešit jako já a víčko si odšroubovat. Parfemace je hodně decentní a zaznamenáte jí pouze při mytí, takže pokud vám lehce bylinkovo – aloe – čajová vůně nebude příjemná, nemusíte se bát, že byste jí i nadále cítili z vlasů. 
šamponu musím vyzdvihnout, že i když je přírodní, tak moc hezky pění. Nevím jak vy, ale ve chvíli, kdy šampon nepění, mám nepříjemný pocit, že vlasy nemám dostatečně umyté. Tady se toho bát nemusíte. Kromě toho, že jsou vlasy perfektně čisté, jsou i svěží, nadýchané a lesklé.
Kondicionér nanáším od poloviny délky, protože mám vlasy dlouhé a těžké a nechci je zbytečně zatěžovat dalšími produkty. Pokud ale máte vlasy vyloženě suché, nebála bych se toho. Po použití je budete mít vyživené, jemné na dotek, uhlazené a lesklé. 
Pokud se vám dnešní recenze líbila a produkty vás po jejím přečtení zaujaly, můžete si je objednat tady. Aktuálně tam je balíček Ultra hydratačního šamponu a kondicionéru v akci za 760,- korun. 
Znáte značku Jafra? Co na produkty říkáte – zaujaly vás?

5 comments

Reply

Znacku vubec neznam, ale vypada dobre. 🙂
http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

Reply

Jafru znám, měla jsem pleťovou řadu pro dehydratovanou pleť a můžu ti říct, že mi totálně rozhasila celý obličej a to jsem nikdy problémy neměla.
weekend outfit

Reply

To mě mrzí… A byla jsi v kosmetickém studiu nebo sis objednávala sama?

Reply

Jafru neznám. Slyším o ni poprvé, ale asi si ještě o ni něco dalšího načtu. Co se týče produktů na vlasy, kupuji si je už jenom u kadeřnice nebo v lékárně. Po klasickém šamponu z drogerky (kromě dražších značek), bych už nesáhla – jsou k ničemu 🙁

…Instantní krása…

Reply

Koukni na jejich e-shop, tam si můžeš všechny produkty prohlédnout a přečíst si o nich 🙂
Tak to já mám (až na výjimky) od všech šamponů podobné výsledky a právě že mě kolikrát mile překvapí ty z drogerie. Můj oblíbený je dokonce z Lidlu za 30,- korun, ten doporučuji každému 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *