Dnešní recenze se bude týkat novinky od značky Rexona, která přišla s antiperspirantem Active Shield, který má za úkol bojovat s pachem potu. Ten sám o sobě cítit není, způsobují ho ale bakterie, které se v podpaždí normálně vyskytují. Jak se produktu daří s pachem bojovat?
Balení antiperspirantu není nic neobvyklého; je to klasický sprej, který padne hezky do ruky a má minimalistický, nepřeplácaný design. Parfemace se skládá převážně z dřevitých tónů a citrusů, z čehož jsem byla zprvu nesvá, protože ale není výrazná a bezprostředně po aplikaci se vytrácí, nevadí ani takovému odpůrci těchto vůní, jako jsem já. Antiperspirant nezanechává bílé fleky ani na těle, ani na oblečení, což je pro většinu z nás určitě velké a významné plus, protože není nic horšího, než ušpiněné černé oblečení. A výsledky? Rexonu jsem poctivě používala jak před běžnými denními činnostmi, tak před cvičením a v obou případech obstál na jedničku. Samozřejmě, při intenzivním pohybu pocení nezabrání, důležité ale je, že nesmrdíte na míle daleko 😀 .
Jaký je váš nejoblíbenější deodorant nebo antiperspirant? Zkoušeli jste novinku od Rexony? 

8 comments

Reply

Pěkná recenze, od Rexony mám moc ráda jejich krémové antiperspiranty Maximum Protection, ale nějaký ve spreji se také chystám vyzkoušet 🙂

Lovely imperfections | Weleda giveaway

Reply

Ty mám také ráda! 🙂 Já to většinou kombinuji – tuhý a ve spreji.

Reply

Taky ho mám a jsem s ním spokojená. Navíc mi i docela voní. 🙂
welcometomyworld

Reply

Nedávno jsem si ho koupila, ale ještě k jeho použití nedošlo, tak je fajn, že funguje. Od Rexony mám nejraději hnědý Linen dry nebo ty krémové Maximum Protection, tak jsem na tento hodně zvědavá.

Reply

Maximum Protection jsou super! 🙂

Reply

Ahoj já jsem dnes psala recenzi na samoopalovací pěnu, tak mrkni k nám na http://www.glasswithroses.blogspot.cz

Reply

Tahle novinka mě velmi zaujala! Zatím mám antiperspirant od Garnier ale až mi dojde, ráda bych zkusila tuhle Rexonu:)

NATYSPACE

Reply

Zaujal m me, ja rexonu moc nepouzivam.
http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *