Dnešní recenze bude jedna z těch pár negativních, které na mém blogu můžete najít. Krémová tvářenka Sweet Cheeks od Beauty UK, která mi společně s dalšími produkty dorazila z e-shopu pinkpanda.cz, mě zaujala na první pohled. To mě ale po vyzkoušení rychle přešlo…
Hlavním kamenem úrazu je samotný odstín Vanilla Ice No. 6, který se snad ani odstínem nazývat nedá. Původně jsem si myslela, že skvěle poslouží jako rozjasňovač, to jsem se ale šeredně spletla. Produkt prakticky vůbec nebarví (proto i chybí swatch; foťák ten neexistující odstín ani nezaregistroval), na ruce sice udělá celkem šmrncovní lesk, když si ale produkt aplikujete na tvář, není vidět absolutně nic. Po bližším prozkoumání si jde všimnout, že je na tváří jakási šmouha a produkt se usadí v pórech, to je ale asi tak všechno, čeho se dočkáte. Třešničkou na dortu je fakt, že tato “tvářenka/rozjasňovač” je naprosto tabu pro ty, kteří používají pudr. Make-up nehezky rozšmrdlá a na tváři vznikne něco tak nepřirozeného a nehezkého, že to vážně nechcete.
Celkový negativní dojem dokresluje poměrně chatrné balení a odpudivá parfemace, která mi evokuje nějaké chemické přípravky a nezachrání to ani fakt, že obsahuje bambucké máslo, jojobový olej a vitamín C.
Pro mě je tedy Krémová tvářenka Sweet Cheeks jedním velkým propadákem a minimálně v tomto odstínu bych jí nedoporučila opravdu nikomu. Možná jsou na tom jiné odstíny lépe, nevím, každopádně se to třeba dozvíte od jiných blogerek, kterým tento produkt dorazil na testování.
Jaký produkt za poslední dobu zklamal vás?

8 comments

Reply

Na fotkách, ale vypadá dobře :/ škoda, že není nic moc.
Beauty by K.

Reply

Bohužel se to tentokrát značce nepovedlo :-/

Reply

Taková škoda. Na první pohled se mi moc zalíbil.
welcometomyworld

Reply

Je skvělé, že se nebojíš dělat i špatné recenze 🙂

Poshlife

Reply

Určitě ne. Měla bych špatný pocit, kdybych vám lhala 🙂

Reply

Mam radsi sypke produkty 😉

Andreablog

Reply

A sakra, očekávala jsem, že toto bude fajn odstín.

Reply

To i já, ale bohužel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *