Dnešní recenze asi nebude přínosem úplně všem, protože budu psát o produktu, který se u nás (zatím?) koupit nedá. Jak jsem ale už několikrát zmiňovala, tak já to mám od baráku tak čtvrt hodinky k hranicím, takže se tam občas stavím, a to právě především kvůli pro nás nedostupné kosmetice.
Dneska bude řeč o peelingu určeném na denní použití s mandarinkou & limetkou od značky Neutrogena, který je určený pro pleť, která potřebuje důkladně vyčistit, stáhnout póry a zmatnit. Obsahuje také léčivou kyselinu salicylovou, takže pro problematickou, smíšenou (ale klidně i mastnou) pleť je tento peeling jako dělaný. 
Na balení není tentokrát nic zajímavého, proto ho rovnou přeskočíme. Zato parfemace za zmínku rozhodně stojí. Není žádným tajemstvím, že citrusové vůně nepatří k mým oblíbeným, přesto mi sladko – kyselá kombinace v podobě mandarinky & limetky padla do noty. Vůně je cítit po celou dobu čistění a jí z něj cítím především ony nasládlé mandarinky.
Textura není gelová, nýbrž krémová a obsahuje poměrně velká zrníčka. Nemusíte se ale bát. že by byla moc drsná a podráždila vám pleť. Na obličeji jsou velmi příjemná a já osobně mám takto mnohem lepší pocit z čištění. Velkým plusem je fakt, že peeling pleť absolutně nevysušuje, naopak jí zanechává neskutečně hebkou. Co se týče čištění, tak i to je na jedničku s hvězdičkou. Póry jsou viditelně staženější, čistější a i přesto, že je pleť zmatněná, vypadá pořád krásně svěže. 
Já jsem s Neutrogenou velmi spokojená, takže pokud máte možnost si jí někde v zahraničí koupit – neváhejte. Já si jí určitě pořídím znova a rovnou k ní přihodím i čistící gel ze stejné řady. 
No a pro ty, kteří tu možnost nemají, ale rádi si objednávají kosmetiku ze zahraničí, mám tip. Trochu jsem googlila a našla ho i na všemi vychvalovaném Boots za cca 5 liber
Zaujal vás peeling? Máte raději hrubší nebo jemnější zrníčka? Která značka vede u vás?

6 comments

Reply

rozhodně mě zaujal a moc mě mrzí, že u nás není k dostání větší sortiment téhle skvělé značky 🙁

Reply

Moc mě zaujal, já teď zkouším pomerančový peeling od Bourjois, ten má dost malinkatá zrníčka, ale taky pleť nevysušuje, naopak po něm vypadá taková rozzářená 🙂 Je škoda, že od Neutrogeny toho neseženeme u nás více!

Reply

Ten jsem měla také a nebyl vůbec špatný! 🙂 Tenhle mi ale vyhovuje přeci jen víc.

Reply

Ty jo ten zni dobre myslim ze se po nem tu v Uk zajdj mrknout do boots. 🙂
http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

Reply

Asi si ho také objednám z Boots. Podobný produkt hledám už delší dobu.

Reply

Měla bych dotaz. Používáte (nebo jste používala) peeling i gel současně?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *