Další měsíc = další oblíbenci. Výjimkou není ani květen, i když tu poslední dny bylo mrtvo. Pokud jste nečetli mé vyjádření na Facebooku a tudíž nevíte, oč jde – rozhodla jsem se opět vrátit k psaní podle mé nálady a časových možností. Obdivuji všechny slečny, které zvládají jet podle plánu a články nebo videa přidávají obden nebo i každý den, ale pro mě je blog stále jen a pouze mým koníčkem, takže mám i jiné povinnosti (aktuálně zkouškové). Psaní článků po večerech mě nezkutečně vyčerpávalo a nebudu lhát – dost často jsem se musela nutit jen proto, že jsem vám to slíbila. Teď už ale ke květnovým oblíbencům.
1. Havlíkovu přírodní apotéku jsem si za poslední měsíc doslova zamilovala, proto tu pro vás mám hned dva produkty. Havlíkův přírodní zázrak svým názvem nelže a opravdovým zázrakem je. Problematickou pleť přes noc dostane z nejhoršího (aplikujte na navlhčenou pleť!), vyléčí vám suchá místa (například lokty, popraskané rty nebo odřený nos od neustálého smrkání), ekzémy nebo zatrženou kůžičku kolem nehtů. Za mě tedy velký palec nahoru! Sice to není nejlevnější záležitost (10 ml stojí 199,- korun), ale protože mi 1 ml vzorek vydržel na pět použití, myslím si, že se koupě vyplatí.
2. Druhým produktem je Ranní čistící maska. Na ní chystám samostatnou recenzi, takže se tu nechci rozepisovat. Pokud o ní ale uvažujete, určitě do ní investujte. Já jsem se díky ní naučila ráno pleť opravdu poctivě čistit, což se mi vrátilo v podobě hezčího, svěžího a vyživenějšího obličeje. 
3. Posledním produktem, který mi od e-shopu pinkpanda.cz dorazil, je lak na nehty od značky Beauty UK v odstínu Barley There, což je moc hezká rose gold barva. Výdrž i krytí bych zařadila mezi takový zlatý střed; neurazí ani nenadchne, ovšem ten odstín… Ten je teď na jaro a léto úplně božský! Nejlépe se samozřejmě bude vyjímat na opálené pleti někde u moře, takže pokud si už plánujete, co si s sebou vzít na dovolenou, tenhle odstín laku můžu doporučit.
4Pudrová konturovací paletka od Freedom Makeup je moje další kosmetická láska. Asi si teď budete ťukat na čelo, ale tentokrát se mi v oblíbencích sešly samé dokonalé produkty, takže bych se musela stydět, kdybych vám je nevychválila až do nebes. Paletce chci opět věnovat samostatnou recenzi i s ukázkou, proto napíšu jen to, že mě chytla za srdce kvůli jejím světlým konturovacím odstínům bez špetky teplého podtónu. 
5. Posledními z pětice jsou Ultra metalické štětce od Makeup Revolution, konkrétně tedy štětec E301 na oční stíny a E303 na tvářenku a rozjasňovač. Kromě nádherného designu jsou oba dva tak akorát husté, nepelichají, jsou sametově hebké, skvěle se s nimi pracuje a ke všemu jsou multifunkční. S menším štětcem si kromě blendění s úplným přehledem nalíčíte celé víčko a s tím větším naopak kromě rozjasňovače a tvářenky zvládnete i konturování. 
Zaujal vás některý z produktů? Objevili jste za poslední měsíc nějakou kosmetiku, která podle vás rozhodně stojí za vyzkoušení?

15 comments

Reply

Tu Havlíkovu přírodní apotéku musím vyzkoušet, slyším na ní samou chválu :))

Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

Reply

Určitě vyzkoušej. Na tuhle značku jsem ještě neslyšela negativní názor 🙂

Reply

Já budu muset taky zkusit nějaké produkty od Havl.apotéky. Láká mě ta čistící maska a taky český krém. Nejvyšší čas to zkusit 🙂 jinak držím palce, ať zkoušky zvládneš 🙂

Reply

Oni ti i na prodejně rádi poradí, pokud si nejsi jistá, co by se pro tvojí pleť hodilo 🙂 Děkuju!

Reply

Ta konturovací paletka vypadá dobře.:)
Find joy in the ordinary

Reply

Ta konturovací paletka se mi moc líbí!

Reply

Ta paletka vypadá úžasně 🙂 A štětce taky, top design! :))

Reply

Anoo, jsou opravdu krásné 🙂

Reply

Me se zalibila paletka a muj objev mesice je prirodni kosmetika Mylo💞💞💞
Andreablog Tu

Reply

Vidíš, tuhle značku vůbec neznám! 🙂 Díky za tip.

Reply

Havlíkův přírodní zázrak i čistící maska jsou moji oblíbenci už dlouhou dobu. Máš zkušenosti i s Bylinnou osvěžující vodou? Mám moc ráda její vůni a ráda bych znala tvůj názor na ni 🙂

Reply

Zatím ne, ale určitě chci vyzkoušet i další produkty 🙂

Reply

Havlíkův zázrak mě bohužel neuchvátil, i když krásně voní. pupínky mi vůbec nehojil a ani ekzém , kamarádka na něj má dokonce alergii. Škoda. Ale za to maska na ranní čištění tu mám už po xté a jsem ohromně spokojená 🙂

Reply

Havlíka mám v merku už delší dobu, ale to není to jediné, co bych si chtěla pořídit, kdyby mi tak někdo všechno koupil, ach jo 😀 No, snad po státnicích si udělám obří radost bez výčitek! Ten štětec na tvářenku od MUR mám taky a zamilovala jsem se do něj, ten design, ty hustý jemný štětinky, jak krásně se s ním pracuje, prostě velkej oblíbenec.

Reply

Taky si říkám! 😀 Jooo, je skvělý! Já jsem si ho oblíbila hlavně na konturování, pracuje se mi s ním asi nejlépe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *