V dnešním článku se můžete těšit na recenzi v pořadí již druhé (!! :D) paletky očních stínů za celou pětiletou éru tohoto blogu. Tentokrát se rozepíšu o poměrně nové paletce, a to o The Blushed Nudes od Maybelline.
Balení, které je vyladěno do aktuálně všemi zbožňované rose gold barvy, je jednoduché, bytelné a skvěle koresponduje s odstíny uvnitř paletky. Součástí balení je i oboustranný štěteček, který překvapivě není vůbec marný a někde na cestách se s ním dá i celkem obstojně nalíčit. Paletka celkem obsahuje dvanáct stínů, které jsou až na jednu výjimku třpytivé. Najdete v ní odstíny tělové, růžové, vínové, hnědé, ale i zelené. Moc se mi líbí, že k sobě všechny stíny skvěle pasují a můžete s nimi vytvořit nespočet zajímavých variací. Já jako člověk, který si nepotrpí na divočinu, oceňuji i to, že jsou barvy v přírodních tónech. 
Stíny jsou všechny bez výjimky naprosto perfektně pigmentované, máslovité a minimálně prášivé. Výdrž musím také pochválit, protože jsem je napoprvé zkoušela bez báze a byla jsem velmi mile překvapená, že se mi stíny vůbec neslévaly. 
S The Blushed Nudes paletkou očních stínů jsem tedy moc spokojená a myslím si, že za cca 350,- korun je to více než dobrý kup! 
Máte některou paletku od Maybelline? Jak jste spokojení?

6 comments

Reply

Od Maybelline žádnou paletku očních stínů nemám, ale tato vypadá dost dobře a za tu cenu je úplně super. 🙂
welcometomyworld

Reply

Tuhle jsem chtěla vyzkoušet, ale nakonec mám tu v cerném obalu 🙂
Miska blog

Reply

Tahle paletka vypadá opravdu moc hezky, ale já bych ji nejspíš nevyužila, takže o pořízení neuvažuji. A ani žádnou jinou paletku této značky nemám, i když ta v černém obalu mě docela láká. 🙂
Diary of Girly Things

Reply

Paletku jsem zkoušela a na první pohled vypadala skvěle! hlavně se mi moc líbí vybrané odstíny a i ta pigmentace, jak ostatně píšeš 🙂 BEAUTYPUSINKA

Reply

Vážně krásná paletka 🙂

Reply

Mě paletka zase nezaujala 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *