Jak někteří z Instagramu vědí, v listopadu jsem byla navštívit prodejnu Inglot, která se nachází v obchodním centru Chodov. Tam jsem měla možnost si prohlédnout celý sortiment včetně novinek a zároveň se dozvědět o skvělé akci, kterou můžete využít jak v kamenné prodejně, tak i na e-shopu inglotcosmetics.cz
Pokud patříte mezi ty, kteří mají ze slevy nebo dárku k nákupu druhé Vánoce, tak zbystřete! 
Pokud si do konce prosince nakoupíte v Inglotu, získáte komponenty z Freedom Systému jako dárek; při nákupu za 1000,- korun to bude v hodnotě 700,- korun, při nákupu za 2000,- korun za 1500,- korun. Vybírat můžete z očních stínů, rtěnek, korektorů, tvářenek nebo pudrů. 
Já jsem vám pro inspiraci sestavila koláž z produktů, které jsem již vyzkoušela nebo které mě samotnou ke koupi lákají.
Tužka na rty, tvářenka, řasenka a lak na nehty patří do mé sbírky a jsem s nimi moc spokojená; to se koneckonců budete moct dočíst i v některém z dalších článků, do kterých mám v plánu některé z produktů zařadit. Nový make-up je teď mým problémem číslo jedna, protože se mi povedlo spotřebovat všechny zásoby a na vhodný nový jsem zatím nenarazila. Upravené obočí je základem celého líčení, a i když jsem s aktuálními produkty spokojená, ráda bych vyzkoušela něco nového. Co se týče rtěnek, nepoužívám teď žádné jiné, než ty matné; na rtech vypadají nejlépe, perfektně drží a nelepí se vám na ně vlasy no a o nezbytnosti čištění štětců se asi ani bavit nemusíme, takže zásoba tohoto produkty se neztratí.
Máte rádi kosmetiku Inglot? Co říkáte na dárky k nákupu? Využijete ji? A jak se vám líbí můj výběr?

2 comments

Reply

Já akci zrovna asi nevyužiji, ale určitě je to super příležitost 🙂 S kosmetikou Inglot moc zkušeností nemám, vlastním akorát jednu tvářenku 🙂
Lovely imperfections | Giveaway

Reply

POužívám také jen matné rtěnky 🙂 zatím. Akce je to hezká, ale o značce slyším prvně, tak se asi hned nebudu pouštět do takových kupů.
JANNIEBEL

JANNIEBEL- giveaway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *