Za měsíc tu máme Vánoce! Není proto divu, že na nás ze všech stran vyskakují vánoční výzdoby, ozdoby, dekorace, různé pochutiny, ale i kosmetika. Vánoční speciální nabídku najdete také na e-shopu mé oblíbené značky Makeup Revolution, která – alespoň dle mého názoru – letos stojí opravdu za to! 
Já vám tu dnes představím jeden z nich, a to sadu obsahující paletku Amplified Naked Golds, plochý štětec, štětec na blending a podkladovou bázi pod oční stíny Focus & Fix
Jak název napovídá, paletka je laděná do neutrálních a přirozených odstínů, jako jsou béžová, zlatá, bronzová, cihlová, hnědá, brusinková nebo olivově zelená. Všechny stíny mají větší nebo menší shimmer, který já osobně preferuji více než úplný mat — navíc teď na Vánoční období se skvěle hodí. Konzistence je velmi jemně namletá, máslovitá a takřka neprášivá. Velmi mile mě překvapila pigmentace, která nezklamala a opět převýšila všechny paletky, které od této značky doposavad mám. Makeup Revolution se jednoduše překonává s každým dalším novým produktem! 
Oba štětce mají jednoznačně ten nejroztomilejší design, jaký jsem u kosmetických štětců viděla! Nejen, že mají kování v rose gold barvě, ale navíc i sytě růžové konce štětinek. Ty jsou samy o sobě jemňoučké, příjemné, dostatečně husté a odolné. Nehrozí tedy, že by vám při líčení zůstávaly štětinky na obličeji nebo že byste z nich měli po pár použitích “košťata”
U báze pod oční stíny Focus & Fix najdete stejný houbičkový aplikátor, jako u lesků na rty. S ním si produkt sice nanesete snadno a v požadovaném množství, o nějaké roztírání se s ním ale nepokoušejte a raději vsaďte na osvědčenou klasiku – prsty nebo štětec. Světlá korektorová konzistence je sice mastnější, nejedná se však o nic, co by nespravilo trošku pudru. Poté tento menší problém naštěstí zmizí a stínům nikterak neškodí, naopak. Po použití báze jsou intenzivnější a o chlup lépe drží. Výdrž sice o moc neprodlouží, ale na obranu produktu – stíny z paletky to ani nepotřebují.
Pokud vás sada zaujala, seženete jí klasicky na e-shopu Makeup Revolution za 899 korun, kde najdete i další vánoční limitované kolekce. Moc dlouho ale nerozmýšlejte – produkty se vyprodávají rychlostí blesku 😉
Který z produktů vánoční limitované kolekce zaujal vás?

4 comments

Reply

Tak tato limitovaná edice se Makeup Revolution opravdu povedla a vypadá krásně 🙂 nějaký produkt si musím koupit.

Nela z blogu Růžová rtěnka

Reply

Doporučuju všemi deseti 🙂

Reply

Vypadá to moc hezky. Odstíny v paletce jsou nádherné 🙂

MagicBeautyLife

Reply

Paletka vypadá naprosto nádherně 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *