Vždycky se mi líbilo, jak člověk může dokreslit a vyjádřit svou osobnost, outfit nebo třeba náladu “pouhou” volbou parfému. Proto si vždycky s výběrem, ať už pro sebe nebo druhé, dávám velmi záležet a jen tak nějakou vůni na sebe nenastříkám. A ačkoliv jsou parfémy individuální záležitost, když narazím na nějaký, z kterého si sednu na zadek, nedá mi to a musím vám o něm napsat!
Ještě než jsem parfémovanou vodu Live Fearlessly od Mary Kay poprvé otevřela a vyzkoušela, tušila jsem, že budeme kamarádky — a taky že jo! 
Vůně této značky jsou velmi líbivé, ženské a mají šťávu! Výjimkou není ani Live Fearlessly, která je příjemně kořeněná, podmanivá a hřejivá. Ihned po aplikaci na kůži ucítíte svěží závan směsi italského bergamotu, zázvoru a svěžích lístků, které se postupně rozleží do sladších středních tónů růže, orchideje a konvalinky. Těm na závěr dodají finální podobu pražené tonkové boby, cedrové dřevo, australské santalové dřevo a vanilkové pižmo. Voilá! Pro mě osobně se jedná o vůni, kterou teď na podzim a zimu nedám z ruky! Výdrž se pohybuje zhruba kolem 5 – 6 hodin, což mi přijde vzhledem k tomu, že se jedná o parfemovanou vodu a nikoliv parfém, jako standard, který mně osobně stačí. Z oblečení je, pochopitelně, cítit podstatně déle.
Co na voňavou novinku od Mary Kay říkáte? Jaký typ parfému je váš nejoblíbenější?

One comment

Reply

táto vôňa je úžasná! naozaj som nečakala, že bude tak nádherne voňať 🙂
MakeupbyVeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *