Po delší odmlce vás opět vítám u nového článku. I když léto ještě oficiální není, venku to tak rozhodně nevypadá. Popravdě nevím, jestli jsem z toho víc nadšená nebo rozmrzelá; letní oblečení nosím nejraději, ale to dusno a horko bych s radostí oželela.
 
Kolem léta se bude točit i dnešní článek – představím vám totiž Summer box od e-shopu Notino. V boxu najdete plné produkty, miniatury a vzorečky, a to všechno zabalené v letně vyladěné krabici, kterou pak můžete využít například na suvenýry z cest. Objednat si ho můžete za 469 korun.
 

Jak už jsem psala – Summer box neobsahuje jen plné produkty, ale i miniatury a vzorečky, které můžete využít právě během letních dovolených. Já osobně jsem měla největší radost například z micelární vody od Biodermy, zubní pasty Mediblanc nebo ze vzorečků mých oblíbených Sugar Scrubs od L´orealu, protože toto jsou přesně ty produkty, které mi v kosmetické taštičce pokaždé zabírají nejvíce místa. Zvědavá jsem i na malinovou sprchovou pěnu od Nivey, která voní opravdu nádherně nebo na korejské masky Korika.

Pleť i rty potřebují přes léto extra dávku hydratace a tyhle pytlíčky si můžete vzít kamkoliv pohodlně s sebou. Masku na rty jsem ještě nikdy nezkoušela, takže na tu jsem o to víc zvědavá. Posledním “plným” produktem je nádherný růžovo – třpytivý štětec na makeup od značky BrushArt, který já osobně budu využívat na aplikaci pleťových masek.

Co na Summer box říkáte? Zaujal vás jeho obsah?

6 comments

Reply

jéj, z Notina poslali tento balíček ja mne 🙂 zajtra cestujem domov, tak sa už naň veľmi teším 😉

Sabi z blogu Beautiful savage

Reply

Obsah je velmi povedený, taky by se mi box líbil.
welcometomyworld

Reply

Moc pěkný obsah, také bych box uvítala. 🙂

Reply

Boxik vypadá krásně. Největší radost by mi udělala ta pasta a micelarka

Reply

Malinová pěna od Nivey tu doporučuji! 🙂 Je naprosto perfektní, povedený box.
Miska blog

Reply

Souhlasím! Už jsem zkoušela a nádherně voní 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *