Venku to konečně vypadá na to pravé jaro; sluníčko svítí, stromy kvetou a co se týče outfitu, konečně si můžete dovolit lehký kabátek a holé kotníky. Pro mě příchod tohoto ročního období znamená ještě jednu změnu – mé vůně.

Abych pravdu řekla, moc často se nestává, abych si některou toaletní vodu kupovala opakovaně. Když opomenu Black Opium od YSL, týká se to už jen jedné značky – Chloé. Její toaletky jsou pro mě znakem dokonalé vůně. Květinové, pudrové, univerzální, elegantní jemné, ale zároveň neuvěřitelně držící. Ikonickou Chloé Chloé jsem si poprvé pořídila před několika lety a ihned si vůni čistého prádla, mísícího se s květinovými akordy zamilovala. Aby ne, je složená z květin jako frézie, pivoňka, konvalinka, magnólie, růže, ambra nebo virginský jalovec a třešničku na pomyslném dortu tvoří mé oblíbené liči.

S oblibou tak po ní každoročně sahám na začátku jara a odkládám až s končícím babím létem. Osobně si ale myslím, že pokud jí budete používat celoročně, krok vedle určitě neuděláte. Chloé Chloé jsem si ale neoblíbila jen kvůli jejímu neobyčejnému složení, ale i výdrži, kterou bych nerada opomněla. Já osobně jí na sobě sice po chvíli necítím, několikrát se mi ovšem stalo, že i po celém dni jsem dostala od přítele kompliment, že krásně voním. Ačkoliv se tedy jedná o toaletku, výdrž má neuvěřitelnou a určitě je třeba dát si pozor na to, abyste to při aplikaci nepřehnali.

Toaletní vodu seženete klasicky na e-shopu Notino, odkud si objednávám pravidelně a za kvalitu se můžu zaručit. Na e-shopu navíc v rámci oslav 15. let právě probíhá akce na veškeré parfémy a toaletní vody. Stačí, když použijete kód “notino15let” a 15% sleva je vaše. Akce platí do 14. dubna, tak si jí nenechte utéct 😉

Která vůni jste si s příchodem jara oblíbili vy?

One comment

Reply

sama neverím tomu, že som túto krásnu vôňu ešte nikdy neočuchala 😛 musím to napraviť

WHEN PIGS FLY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *