P e e l i n g; to je pro mě takový šmirglpapír na pleť, který jí dokonale vyčistí, vyhladí a prozáří. Většinu dostupných peelingových produktů bych však nazvala spíše gelem s pěti zrníčky, než právě peelingem. Jsem proto nadšená, že se mi k mým (jediným) favoritům Smooth Sugars od Loreal Paris povedlo najít další perlu mezi peelingy!

Caudalie je francouzská přírodní značka, jejíž klíčovou složkou u všech produktů je olej z hroznových semen, který je díky vysokému obsahu polyfenolů silným antioxidantem. Značka netestuje na zvířatech a neobsahuje parabeny, ani minerální oleje.

Přejdu rovnou k tomu, proč jsem si produkt oblíbila – ke konzistenci. Ta je oproti Sugar Scrubs doslova jako krém a na první pohled bez známky jakýchkoliv zrníček. Před prvním použitím jsem proto byla asi na sekundu zklamaná, že se jedná o další propadák. Ale! O co kukuřičná mikro zrníčka nejsou vidět, o to víc jsou pak při čištění cítit. Jak už jsem zmiňovala, já si ve šmirglpapírech libuji, ale v případě Hloubkového čistícího peelingu Cleaners&Toners od Caudalie jsem i já ubrala na intenzitě a dala si pozor na to, abych použila dostatečné množství vody a zrníčka po pleti nedřela na sucho.

Pocit dokonalého hloubkového vyčištění, uvolnění pórů, vyhlazení a osvěžení pleti ještě více umocňuje máta, grapefruit a sladký pomeranč, které kromě mikro zrníček najdete ve složení.

Výsledný efekt po použití je přesně dle mého gusta! Pleť je skutečně celkově čistější, neuvěřitelně hebká, rozzářená a nevysušená. Právě se suchou pletí a šupinkami mám v poslední době problém, takže ačkoliv po každé péči používám krém, oceňuji produkty, které jí zbytečně nevysouší a obličej mi po nich nepříjemně nepne.

Hloubkově čistící peeling od Caudalie seženete na e-shopu Notino za 529 korun.

A jaký peeling máte rádi vy? Znáte tuhle francouzskou přírodní značku?

2 comments

Reply

vypadá dobre 😛 práve nejaký peeling zháňam

WHEN PIGS FLY

Reply

Pokud máš ráda tenhle typ peelingů, tak nebudeš litovat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *