Minulý týden začal skutečně zajímavě. V rámci Facebookové skupiny #HolkyzMarketingu jsem se v úterý zúčastnila skvělého workshopu, pořádaného slečnami z Time for Workshop. Dominiku s Karolínou již nějakou chvíli sleduji na jejich sociálních sítích a projekt, do kterého se pustily a který má sdružovat ženy, se mi velmi líbí. I proto jsem se rozhodla přihlásit celodenního workshopu na téma Facebook a Instagram, kam se chystám příští týden.

Protože bylo ten den venku krásně, rozhodli jsme se s Honzíkem zbytek dne využít tím, že se konečně zajdeme podívat na Manifesto Market. Bohužel jsme si “vybrali” den, kdy zrovna zavírali už v osm, takže jsme si stihli dát akorát něco k pití a ochutnat všemi vychvalované hranolky Fæncy Fries.

Středa se nesla ve znamení hledání rozkvetlé třešně na Petříně ❤️️ Nakonec jsme se museli spokojit s odkvetlou, protože v celé Praze nebyl jeden jediný kvetoucí strom, ale i tak jsme si společný den užili. Prošli jsme snad celou Malou stranu a zapíchli to opět v Manifestu. Ty hranolky mi prostě nedaly spát! 😃

Ve čtvrtek ráno nás čekalo brzké vstávání a cesta na Jih k rodičům, zbytek týdne tak už byl akorát o obíhání doktorů, práci a odpočinku.

Jak jste si užili volný den vy? Povedlo se vám najít rozkvetlou třešeň?

One comment

Reply

Juuu, na Faency fries sa chystám už pár týždňov. Pred nejakým časom otvorili pobočku aj v mojom meste, takže som naozaj zvedavá aké budú 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *