Valentýn klepe na dveře, a protože vím, jak je občas těžké vybrat ten správný dárek, rozhodla jsem se pro vás připravit několik kosmetických tipů, které udělají radost každé slečně nebo ženě.

PARTNERSKÉ VŮNĚ

Určitě jste si už všimli, že některé značky mají v portfoliu vůně, které mají jak v dámském, tak pánském provedení stejný design a složení, které si navzájem lichotí. Věřím proto, že například vůně Armani s romantickým popiskem na flakónku musí potěšit snad každého — a zvlášť ženu 🙂

MAKE-UP

L´oreal Paris letos přišel s limitovanou valentýnskou kolekcí krémových rtěnek, které jsou jednoduše k sežrání! Pokud je tak přibalíte do balíčku společně s pralinkami a luxusní svíčkou, určitě své drahé polovičce uděláte radost!

SADA PÉČE O TĚLO

Další věc, která by mě osobně udělala radost, je luxusní sada péče o tělo. Pokud ještě neznáte britskou značku Baylis & Harding, rozhodně byste to měli napravit. Za mě mají jedny z nejkrásnějších kosmetických balíčků!

LUXUSNÍ SVÍČKY

Pokud víte, že je vaše přítelkyně nebo manželka blázen do luxusních svíček, proč jí jednou neobdarovat právě na svatého Valentýna?

Všechny výše zmíněné produkty koupíte na e-shopu Notino, kde až do konce týdne můžete využít dárkové zabalení objednávky zdarma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *