zdravím,

dneska přišel ten den, kdy vás zase jednou můžu odměnit za to, jak skvělí jste. a ne jednoho, ani dva, ani deset, ale rovnou 400 mých čtenářů. jak je to možné? díky spolupráci s webem skrz.cz jsem totiž získala 400 voucherů v hodnotě 200,- korun na nákup módy z webu mall.cz. a co musíte udělat pro to, abyste voucher získali? nemusíte vůbec nic! pokud penízky chcete, stačí kliknout SEM a je váš. Aby to ale nebylo zase tak jednoduché, jednu podmínku to má – poukaz musíte využít do 15.12 k nakoupení módy a musíte utratit minimálně 2000,- korun.

ráda bych ještě nakonec podotkla, že tuto soutěž jsem přijala jen a jen kvůli vám, já z toho nemám absolutně nic – ani z vašeho nákupu, ani z tohoto článku, ani z kliknutí na odkaz. jen mi to přišlo teď před Vánoci jako dobrý nápad a třeba se vám tam něco pro vás, nebo vaší maminku, sestru, kohokoliv, zalíbí a sleva přijde vždycky vhod, ne? 😉
Natálje

2 comments

Reply

tohle to mi moc jako soutěž nepřijde, vzhledem k tomu že je podmínka utratit 2000 korun a voucher tak může mít úplně každý. Přirovnala bych to spíš k tomu, když hostesky například před parfumerkou rozdávají kartičky na "slevu"
…prostě jen a jen reklama 🙂

nemyslím to špatně, jen můj názor 🙂

Reply

je vidět, že jsi to vůbec nepochopila. copak já snad chodím k někomu na blog a cpu mu to? nutím je využít tu slevu, nebo snad za ní něco po někom chci?! já myslím že ne. jen jsem to přijala v dobrém úmyslu, že třeba někdo, kdo zavítá na můj blog a ještě nemá nakoupené dárky pro sebe nebo ostatní k Vánocům, nebo se mu něco na mall.cz bude líbit, bude se mu voucher hodit. protože pořád je lepší platit o 200 méně než více.

takže je super, že máš názor, ale je úplně mimo. já tě k ničemu nenutila, tak nevím proč ten komentář. nechceš si nic kupovat? super, tak si toho článku nevšímej a jdi dál 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *