zdravím,

doufám, že jste měli krásný Štědrý den i svátky a užili si volna, dobrého jídla i dárečků, které jste našli pod stromečkem. dnes pro vás mám recenzi na novinku, o kterou se rozšířila řada Skin Perfection od L´oreal ParisNoční balzám proti známkám únavy. slibuje uvolnění rysů tváře, rozjasnění tónu pleti, vyhlazení vrásek a zvláčnění. 
jaká je skutečnost?
balení krému je opět laděné do holčicí zářivě růžové, tentokrát ale v kombinaci tmavě modré barvy. dóza je z bytelného skla s minimalistickým designem a po sundání “zrcátkového” víčka nechybí ani poklička. parfemace je moc příjemná, luxusní a trochu výraznější, po nanesení ale postupně vymizí. obsah je lehce zbarvený do modra, stejně jako obal produktu, konzistence je gelovo – krémová, velmi lehká, nemastná, ale přitom výživná. 
na mou pleť výživná až kam, vzhledem k tomu, že mám pleť smíšenou. s množstvím to tedy raději nepřeháním. protože ho ale používám na noc a na obličeji mi nedělá žádnou neplechu, nevadí mi to. ráno se probouzím s krásně “nacucanou”, hydratovanou a jemnou pletí. vlastně skoro tak hezkou jakou mi dělal krém od Lancome. ale jen skoro. pokud vás tedy vizionář zaujal, ale nechtělo se vám do něj investovat, koukněte po tomto od Skin Perfection.
s Nočním balzámem jsem spokojená, stejně jako se zbylými produkty z této řady. koupit si ho můžete v každé drogerii se značkou L´oreal Paris za cca 250,- korun. co na tuto řadu říkáte vy? zkoušeli jste balzám?
Natálje

5 comments

Reply

Tento krem me celkem zaujal. 🙂

http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

Reply

Tahle rada me docela laka, i kdyz se ted snazim pouzivat vice prirodnich produktu, co se tyka pece 🙂

Reply

mně přijde fakt super, kromě BB krému mi sedlo vše. hlavně oční krém, který je vhodný pro slečny 20 plus. ostatně jako celá řada, ale zrovna oční krém za dostupnou cenu jsem pro takhle mladé asi ještě nenašla.

Reply

Krásne fotky, opäť 🙂

sydneysleek

Reply

moc děkuju! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *