Tato recenze bude věnovaná jednomu z mých kosmetických miláčků. Řeč je o pudrové konturovací paletce od značky Freedom Makeup, kterou jsem vám ukazovala už v dubnových oblíbencích a o které bych se dneska ráda rozepsala. 
Balení paletky je můj šálek kávy; je jednoduché, hezké, bytelné a v lesklé černé barvě. Součástí balení je veliké zrcátko, ve kterém se v případě potřeby zvládnete bez problémů nalíčit, a také štětec. Ten je moc příjemný a díky zploštělému tvaru si s ním hravě vykonturujete jak lícní kosti, tak i čelo a nos. 
V paletce najdete celkem šest stínů; matný tělový na celý obličej (nebo aspoň v mém případě, pro tmavší typy bude ideální například na prosvětlení očního okolí), matný žlutý, který je vhodný na začervenání, rozjasňovač se studeným podtónem a pak tři matné stíny ke konturování. Z těch si vybere opravdu každý – od úplné bledule, jako jsem já, až po snědé typy. Nutno podotknout, že všechny odstíny mají velmi přirozený a studený podtón. Já osobně používám ten první a sedí mi jako pr… na hrnec!
Pigmentace je tak akorát a pokud se opravdu nebudete snažit, s intenzitou to jen těžko přeženete. Se stíny se pracuje skvěle, na obličeji drží doslova jako přibité a v průběhu dne se nikam nevytrácí.
Sečteno, podtrženo! S paletkou jsem velmi spokojená, doporučila bych jí jak začátečníkům, tak i těm, kteří hledají vhodné (čtěte studené) odstíny jako já. Seženete jí na e-shopu zde za 500,- korun, což mi vzhledem k tomu, že je součástí balení i štětec, přijde jako skvělá cena.
Konturujete? Který produkt vyhovuje vám?

13 comments

Reply

Ten štětec vypadá dobře, paletka mě moc nezaujala, protože mi přijde, že ty odstíny si jsou všechny hrozně podobné 🙂
HAUTE BASICS

Reply

Asi to neumím tak dobře vyfotit, ale všechny jsou jiné 🙂

Reply

Vyzerá naozaj skvelo a luxusne! 🙂 Doma mám jednu paletku na strobing, ale s ňou sa musí nachádzať opatrne 😀 Takže táto by pre mňa bola ideálna 🙂

Reply

Přesně tak. Přidat můžeš vždycky, ubrat už těžko 🙂

Reply

No musím říct, že paletka se mi i dosti zamlouvá :))
Miska blog

Reply

Přesně nějakou takovou paletku bych aktuálně potřebovala. Tahle konkrétní mě hodně zaujala, takže o ní možná popřemýšlím. 🙂 Kromě samotné paletky se mi moc líbí to, že je součástí balení i štětec, který taktéž nevypadá vůbec špatně! 🙂
Diary of Girly Things

Reply

Překvapilo mě, že je opravdu moc příjemný a použitelný. Přiložené štětečky a aplikátory většinou za moc nestojí 🙂

Reply

Já mám takové paletky moc ráda, vypadá krásně, i ten štětec 🙂

SmileThess

Reply

Paletka vyzera perfektne ! Paci sa mi , ake farby zvolili , vyzera , ze naozaj kazdy si najde tie svoje odtiene . A ked si ich nalicis, nie je ich príliš vidno kvoli Pudrovej konzistencii ?
Pozývam Ta na moj blog , kde aktuálne tiez pisem o konturovani , s tekutými prípravami :-)))
Pekny den prajem 🙂
Lenka

Reply

Myslím si, že vypadají hodně přirozeně. Já osobně bych krémové mít nemohla, protože mám pleť smíšenou a nerada bych, aby mi po obličeji "cestovaly", ale to záleží na preferenci každého.

Reply

Já mam od freedom takovou tu menší konturovací paletku, ale tuhle si asi pořídím taky, zaujal mě i ten štětec. 🙂

Reply

Ta paletka vypadá vázne moc hezky 🙂 vůbec jsem nevěděla ze momentálně se daji sehnat takové pěkné paletky i u levnějších značek jako je Freedom :)) díky za tip a začínám sledovat tvůj blog 🙂

http://littlethingsforem.blogspot.cz/

Reply

Ony se dlouho sehnat nedaly, ale teď se s nimi roztrhnul pytel. Můj problém je, že ne každá mi odstínově sedne (moc tmavá, moc do oranžova), takže jsem strašně ráda, že mám tuhle paletku doma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *