Dnešní článek bude, doufám, takovou zajímavou inspirací pro všechny ty, kteří hledají tip na hezký dárek pro svého přítele, tatínka nebo třeba dědečka. E-shop alfons.cz mi totiž nabídl, že si u nich můžu něco pěkného vybrat a mě hned napadlo, že bych tím mohla svému příteli udělat radost.
Jak je z úvodu zřejmé, e-shop nabízí výhradně pánské zboží, a to kravaty, motýlky, kapesníčky, manžetové knoflíčky, ozdoby do klopy a kožené náramky. Zboží je už na první pohled zajímavé, originální a vyrobené z kvalitních, stoprocentních materiálů jako je bavlna, hedvábí nebo pravá kůže. Za nákup si tedy sice trochu připlatíte, ale budete mít jistou, že vám dorazí věci, které budou odpovídat tomu, co jste viděli na obrázku, budou kvalitní a ručně ušité u nás v České republice.
Výběr jsem nechala zcela na mém příteli, kterému se zalíbila světle modrá kravata s bílými puntíky a kožený náramek se stejně barevným korálkem. Jak můžete vidět na fotkách, tak e-shop nepodcenil ani samotné balení a jen tím umocnil celkový dojem z věcí, které opravdu odpovídají tomu, co jsem napsala výše. Za mě tedy velká spokojenost a palec nahoru!
Dáváte u můžu přednost sportovnímu stylu nebo právě tomu elegantnímu? Pokud právě tomu elegantnímu a nabídka zboží se vám líbí, mám pro vás slevový kód, díky kterému ušetříte 15% z nákupu. Stačí zadat beautybytana15 .

6 comments

Reply

To vypadá skvěle 🙂
Miska blog

Reply

Eshop i produkty vypadají opravdu moc pěkně 🙂
Lovely imperfections

Reply

Opravdu krásné! škoda, že nejsem muž. 🙂 😀
BLOG Corculum♥
Instagram @stepanka_t

Reply

Což o to, pokud se ti pánský styl líbí… Teď se to nosí 😀 😉

Reply

Je to opravdu krásné a super tip na dárek 🙂

http://littlethingsforem.blogspot.cz

Reply

To vypadá moc dobře! Mám takové stránky ráda, vybírat pro manžela občas není vůbec snadné 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *