Když mi do mailu přišla nabídka týkající se projektu BoxforKing, tedy stylového balíčku pro gentlemeny, bylo mi jasné, že jestli spolupráci nepřijmu, přítel mi to nikdy neodpustí (:D 😀 :D). O boxech tohoto typu mi několikrát vyprávěl a nikdy si nezapomněl postěžovat, jaká je škoda, že u nás nic takového není. Když jsem si tedy celý web včetně předešlých boxů prošla a ujistila se v tom, že příteli se obsah bude líbit, na spolupráci jsem moc ráda kývla. 
Pokud si nedokážete představit, jak box funguje; je to v podstatě takový beauty box pro pány, který obsahuje čtyři až pět tématicky sladěných věcí – tento listopadový například podporuje Movember a prevenci rakovinového onemocnění prostaty. Zakoupit si ho můžete jednotlivě, jako předplatné na 3 nebo 6 měsíců nebo jako premium box, který je poskládán dle vašich preferencí. Cílem celého BoxforKing je podpořit české výrobce a designéry a zároveň pozvednout mužskou módu v České republice, což si myslím, že je skvělý nápad a vůbec ne od věci. 
Teď už ale k obsahu boxu. Přiznám se, že jsem na začátku listopadu, kdy už byl obsah zveřejněný, na stránky nekoukala, takže pro mě i pro přítele byl obsah překvapením až do samotného rozbalování. A co jsme uvnitř našli? Ponožky SoxforKing, které si majitelé projektu sami designují a nechávají vyrábět u nás v České republice (všechny ponožky ale i jednotlivé věci z boxů si můžete zakoupit zde), dále pak pletenou kravatu, manžetové knoflíčky s knírkem a šampon na vlasy a vousy Dear Barber. Už když jsem si balíček prohlížela sama, věděla jsem, že se příteli obsah bude líbit, ten mé očekávání ale překonal; z boxu měl totiž radost jako malý kluk, který právě dostal nové autíčko! 
Za mě a za přítele proto BoxforKing dostává velký palec nahoru, určitě objednáme znovu a moc rádi posíláme dál! Pokud zaujal i vás a chtěli byste svému příteli, tatínkovi nebo komukoliv jinému z mužské populace udělat radost, v prodeji je již prosincový box, a to za 790,- korun
Co na pánskou verzi beauty boxu říkáte? Líbí se vám tento nápad? Objednali byste ho příteli/tatínkovi/komukoliv?

7 comments

Reply

určite je to skvelý nápad 🙂 páni by si ho asi neobjednali sami, ale ešte že majú nás 🙂
MakeUpByVeo

Reply

Líbí se mi, že existuje i něco pro pány. Věřím, že si ho někteří sami objednají. 🙂
welcometomyworld

Reply

Věřím, že objednají 🙂

Reply

To je skvělý nápad takovýhle box pro pány :). Přemýšlím, že bych ho příteli na Vánoce objednala :).
BeautyOfLife blog

Reply

Na webu si už můžeš prohlédnout prosincový obsah a když ještě chvíli vydržíš, pošlu ti i slevový kód na nákup 🙂

Reply

Kdyby to stálo tak do 500kč tak to objednám pro mého přítele, nebo pro taťku. 🙂
Miska blog

Reply

Jéé to vypadá luxusně 🙂 jinak krásné fotky 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *