V dnešním článku bych ráda navázala na článek, který jsem zveřejnila před více jak rokem a ve kterém jsem vám představila mých pět oblíbených zahraničních i českých youtuberek. Jelikož se mi za tu dobu můj seznam opět o pár jmen rozrostl, nedá mi to, abych se o ně s vámi nepodělila. 
Mimi Ikonn
Hned na začátku musím zmínit Mimi, na kterou jsem narazila úplnou náhodou kliknutím na její sérii videí “What I Eat in a Day”, která mě osobně strašně baví a ráda se jimi inspiruji. Nicméně její kanál mě zaujal také cestovatelskými vlogy, kterých u ní najdete požehnaně a také motivačními videi, která dávají hlavu a patu a člověk si z nich opravdu něco odnese. Mimochodem, vybrat jedno její video, které vám tu představím, bylo opravdu těžké, protože ona má skvělé úplně každé!

Lydia Elise Millen

K Lydii jsem si na rozdíl od Mimi cestu musela najít. Na její videa jsem narazila několikrát, ale příliš mě nezaujala. Pak jsem se ale jednoho večera nudila a už fakt nevěděla, co si mám pustit a skončila jsem právě u ní. Nutno podotknout, že teď patří mezi ty, které sleduji nejčastěji. Lydia je neuvěřitelně krásná a usměvavá, její videa jsou zajímavá a co si budeme povídat – její život je taková pohádka 🙂



Fashion Mumblr

Josie točí velmi podobné formáty jako Lydia, najdete u ní tedy cestovatelské vlogy, vlogy z jejího každodenního života, lookbooky, hauly, ale i nejrůznější beauty videa. Asi nemusím zmiňovat, že ty Maledivy jsem jí fakt záviděla! 😀

Becca Bristow

Becca se na svém kanálu věnuje především zdravému životnímu stylu, najdete u ní proto hromadu a hromadu “What I Eat in a Day” videí, která, jak jsem už stihla na začátku zmínit, mě strašně baví. Obzvlášť, když v nich najdu tipy na jídla, která si můžu bez problémů udělat doma a nepotřebuji k nim nespočet “fancy” potravin, které bych u nás jen těžko sháněla.

Které youtuberky jsou vaše oblíbené? Sledujete některé z výše zmiňovaných?

3 comments

Reply

Lydiu sleduji už dlouho a stala se mou oblíbenkyní hned, má skvělé videa! 🙂

Reply

Pre mňa jedine Tina Naté. Ja sledujem väčšinou slovenskú a českú tvorbu, tá zahraničná ma nejako extra neláka.

Reply

Já to mám zase naopak – moc mě nebaví české youtuberky 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *