Dnešní recenze bude věnovaná novinkové paletce Amplified od značky Makeup Revolution, u které bych se nebála použít spojení “láska na první pohled vyzkoušení”. Abyste tomu rozuměly; za svou šestiletou “blogokariéru” mi rukami prošlo nespočet očních stínů, ale z žádných z nich jsem si nikdy nesedla na pr**l tak, jako právě z těchto! Pokud vás tedy zajímá, proč byste si je měli všichni objednat, čtěte dál!
Paletka má klasické černé, lesklé balení, které je ovšem bytelné a praktické. Především díky velikému zrcátku uvnitř, ve kterém se člověk bez sebemenšího problémů krásně nalíčí. Vybrat si můžete celkem ze sedmi barevných variant, které v sobě ukrývají 35 očních stínů – a to jak lesklých, tak matných; já jsem si vybrala variantu s názvem Luxe, která obsahuje přirozené, neutrální a zemité odstíny.
Čím mě paletka naprosto uchvátila, je jak její textura, tak i pigmentace. Stíny jsou naprosto neuvěřitelně jemně namleté, máslovité, měkkoučké a pigmentace bezkonkurenční. Ať sáhnete do světlého či tmavého, lesklého či matného, barva bude pokaždé sytá i bez jakéhokoliv podkladu nebo báze.
Stíny přitom nikterak extrémně nepráší a společně s alespoň trošku kvalitními štětci je i práce s nimi na jedničku s hvězdičkou. Pochválit musím také výdrž, která je i bez báze stoprocentní, což se mi opět ještě u žádných jiných očních stínů nepoštěstilo.
Pokud se tedy poohlížíte po opravdu kvalitních stínech, se kterými se vám bude skvěle pracovat, vydrží i bez báze a dalších berliček a neutratíte za ně majlant, rozhodně se poohlédněte po těchto paletkách na e-shopu Makeup Revolution. Najdete je tam za 599,- korun.
Jak se vám Amplified paletky očních stínů líbí? Kterou barevnou variantu byste si vybrali vy?

2 comments

Reply

No téda paletka vypadá naprosto skvěle 🙂

Reply

toľko krásnych odtieňov! milujem takéto bronzovo-zlaté tiene, to by sa mi páčilo 🙂

Sabi z blogu Beautiful savage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *