V dnešním článku se podíváme na zoubek novince na obočí od značky MaybellineTattoo Brow Long Lasting Tint, tedy semipermanentní barvě na obočí, která slibuje definované, vyplněné a dobarvené obočí až po 3 dny!
A jak taková vychytávka vlastně funguje? V podstatě jako klasická barva na obočí, jen s tím rozdílem, že tahle vám po dvouhodinovém působení vydrží maximálně 3 dny. Já jsem jí na poprvé nechala působit 20 minut, tedy do úplného zaschnutí gelu, protože jsem nevěděla, co očekávat a ještě že tak! Tattoo Brow obočí opravdu vyplní a upraví, ale díky absenci jakékoliv možnosti ho vystínovat (mám ráda, když je začátek obočí jemnější a světlejší) působí po sloupnutí mírně nepřirozeně a jednolitě. Já osobně nejsem spokojená ani s odstínem gelu, který je teplý a na mně tedy působí jako pěst na oko. Pokud ale máte vlasy do teple hnědé, mahagonové nebo třeba zrzavé, určitě zrovna s tímhle problém mít nebudete.
S čím ovšem bude mít problém asi každý je vysoká spotřeba produktu. Na jedno “nabarvení” obočí jsem totiž spotřebovala poměrně dost gelu, takže se obávám, že na víc jak na pět použití asi nevystačí a když si uvědomíte, že za něj zaplatíte 250,- korun, nejsem si úplně jistá, že se nákup vyplatí.
Když už jsme u těch novinek na obočí, zmíním se i o Micro Pencil Brow Precise tužce na obočí, které můžete vidět na první fotce. Odstín Deep Brown je bez kapky teplého podtónu, perfektně mi sedí, snadno se s ní pracuje, vypadá přirozeně a vydrží od nevidím do nevidím! Vlastně je to první (a možná i poslední 😁) tužka na obočí, se kterou jsem se sžila a výsledek mi nepřijde tvrdý a umělý. Pokud jste tedy na úpravu obočí také nároční, určitě se mrkněte po této tužce. U nás jí seženete ve třech odstínech za nějakých 150 kaček.
Co říkáte na Tattoo Brow? Láká vás nebo se budete raději držet klasické úpravy obočí? A jak to máte s tužkami na obočí?

8 comments

Reply

No jako za tu cenu teda nic moc přípravek. Tužky na obočí používám ojediněle, mám tužku na obočí někdy ji použiji, někdy ne, já mám tmavé obočí, takže moc zvýrazňovat ani nemusím. 🙂

Reply

Tak to máš štěstí, že máš hezké obočí i bez úprav 🙂

Reply

Nevím, zda bych do barvy šla. Asi bych se bála, že se výsledek nepodaří 🙂 musela bych vyzkoušet nejprve o víkendu a potom bych do toho šla naostro. ta představa, že bych šla v pondělí do práce s nějakým nepodarkem na obličeji, je pro mě šílené 🙂
All my cosmetics

Reply

Když Tattoo Brow necháš působit jen těch 20 minut, tak ti vydrží zhruba den 🙂

Reply

Tak já jsem se barvy docela bála, ale nakonec jsem se s ní skamarádila a používám ji teď pořád. Zkoušela jsem poprvé o víkendu a fakt si tento produkt pochvaluji s tou spotřebou uvidím, zatím jsem zkusila 4x a pořád barva v balení je.

Beauty by K.

Reply

Thanks for the tips and advice! I always love checking out your blog, keep up the posts! Thanks for the share.
Margot

Reply

Já používám tužku každý den, ale mám to už v ruce, takže mám obočí za 5 minut hotové ;-). Po několika letech zkoušení všech možných tužek jsem objevila Benefit Goof Proof a žádná jiná jí nešlape ani na paty! Jen ta cena je teda vyšší (cca 700 Kč) zkoušela jsi někdy?

Reply

Ja som veľmi sklamaná a môžem to hneď vyhodiť do koša – mám odtieň medium brown, ale vyzerá to hrozne. Neviem či sa to niekomu stalo, ale mne to zafarbilo obočie až dozelena.. a taktiež to vyzerá strašne neprirodzene, tým že je to také jednoliate – nedá sa vytieňovať. Ale tá farba ma úplne najviac dostala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *