Rozjasňovače jsou v poslední době moje kosmetické must-have. Bez špetky “lesku” se cítím jako nahá a naopak s ním mnohem hezčí a zdravěji vypadající 😁 Když se tedy na e-shopu Makeup Revolution objevila tahle paletka Ultra Strobe and Light, musela jsem jí mít! 
Paletka má černé plastové balení se zlatými popisky, které je už u značky Makeup Revolution takovou klasikou, která sice nenadchne, ale ani neurazí. Balení je ovšem pevné a kvalitní, takže nehrozí, že by vám některá jeho část zůstala v ruce. Uvnitř paletky najdete celkem osm pudrových rozjasňovačů v odstínech béžové, zlatavé, rose gold, bronzové a fialkové, které obsahují jemný shimmer a decentní třpytečky.
Mezi mé nejoblíbenější patří jednoznačně horní druhý zleva, který se dá využít nejen jako rozjasňovač, ale i jako tvářenka, což v ranním shonu vždycky ocením. Do noty mi ale, nepřekvapivě, káplo všech osm, jelikož vytváří velmi přirozený efekt, který si můžete dovolit i na denní nošení. Pigmentace je – na rozjasňovače – více než uspokojivá (přeci jen… nikdo nechceme vypadat jako disco koule, že), prášivost přijatelná a výdrž excelentní! 
Co víc říct – pokud milujete rozjasňovače, tuhle paletku jednoduše potřebujete! Koupit si jí můžete klasicky na e-shopu na tadytom odkazu za 399,- korun nebo se můžete podívat do drogerií Rossmann, kde má Makeup Revolution svůj stojan!

Používáte rozjasňovače? Který je váš nejoblíbenější?

5 comments

Reply

Pořád rozjasňovače nějak neumím 100% využít. Kdysi jsem měla nějaké duo od W7 ale to bylo dělané jako pro "5 leté slečny" takže šlo pryč. Tahle paletka je ale naopak moc hezká :3

MagicBeautyLife

Reply

Přitom to není nic těžkého 🙂 Pořiď si nějaký trošku kvalitnější a zkoušej – na líčka, hřbet nosu, nad horní ret, pod obočí, do vnitřních koutků… kde se ti to bude líbit 🙂

Reply

vyzerá pekne, aj keď rozjasňovače veľmi nepoužívam 🙂

Sabi z blogu Beautiful savage

Reply

vyzerá super, rozjasňovač úplne zbožujem ! ❤ xx

Simona | l i v e i n f o x w o r l d

Reply

Tak tohle vypadá nádherně. Kde si to prosím zakoupila rád bych si tam taky pro jednu paletku zašla 🙂 Holky, když jsem už tady chci se zeptat nemáte náhodou zkušenosti s permanentním makeupem ? Jde mi o osobní zkušenost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *