Minulý čtvrteční podvečer jsem strávila na tiskovce Smooth Sugars scrubůnovinek od L´oreal Paris, proto bych vám v dnešním článku tyto produkty ráda představila.
Tiskovka probíhala v nádherných prostorách cukrárny Zmrzlinář, která byla vzhledem k novinkám opravdu skvělou volbou. 
Po příchodu jsme dostaly welcome drink a mohly se usadit, nebo jako v mém případě poletovat kolem novinek, fotit si je ze všech úhlů, postovat na Instagram a u toho si po dlouhé době popovídat s RendyBeccou a seznámit se s Adrianou nebo Oli.
Poté následovalo představení samotných novinek – hlavními hvězdami celé tiskovky byly tři druhy scrubů; Clear Scrub se zrníčky z kiwi na černé tečky, Glow Scrub s olejem z hroznových jadérek na projasnění pleti a obroušení šupinek a Nourish Scrub s kakaovým máslem pro výživu pleti. Základ všech tří produktů tvoří tři druhy cukrů přírodního původu, které mají za úkol jemně, ale zároveň intenzivně exfoliovat. Scruby můžete využít i pro vyhlazení a zjemnění rtů a jako příjemná třešnička na vrh všechny opravdu nádherně, sladce voní!
Po prezentaci jsme se vrátily ke klábosení, focení, ale také cpaní se nejrůznějšími dobrůtkami. Na mém talířku byste našli především cupcakes z fotek výše, které byly jednoznačně ty nejlepší, jaké jsem v životě jedla! 
Pak už ale bylo na čase se rozloučit a zamířit domů. Na cestu jsme každá dostaly taštičku právě se Smooth Sugars scruby na otestování, takže se v dohledné době můžete těšit na mé dojmy. Tímto článkem bych také ještě jednou ráda poděkovala zastoupení L´oreal za pozvání – bylo to jako vždycky skvělé!
Je tu někdo, kdo už stihl scruby vyzkoušet? Pokud ano – jak jste byli spokojení? Pokud ne – jak se vám novinky zamlouvají?

15 comments

Reply

Scruby vypadají hodně dobře a určitě si minimálně jeden domů pořídím 🙂 Hodně mě zaujal zelený s kiwi, podle mě i na léto jako osvěžení bude fajn 🙂

Reply

Kiwi nádherně voní a jako jediný je gelový, takže jak píšeš – na léto ideál! 🙂

Reply

Vypadají dobře a ten styling, no nádhera! 🙂

Reply

Tak to musela byť úžasná akcia, to prostredie a výzdoba, to je krása! Scruby vypadajú super, určite nejaký vyskúšam. ❤ xx

Simona | l i v e i n f o x w o r l d

Reply

Novinky se mi hodně líbí! 🙂

Reply

ja som sa na tejto akcii zúčastnila na Slovenku a scruby vyzerajú super, veľmi sa teším na testovanie – najviac sa mi páči vôňa kivi 😉

Reply

Také jsem se na první přičichnutí zamilovala do Clear Scrubu, voní božsky! 🙂

Reply

Krásne fotky. Ja som scruby ešte neskúšala ale intenzívne som ich sledovala v drogérke. Čakám na prvé recenzie aby som vedela po ktorom mám siahnuť.
Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
na mojom blogu 🙂

Reply

Recenzi v dohledné době najdeš i u mě na blogu 🙂

Reply

Novinky vypadají dobře, ještě jsem je nezkoušela, ale těším se na recenze. 🙂
welcometomyworld

Reply

Na tyhle scruby se nesmírně těším! 🙂 Teď honem honem spotřebovat ten, který momentálně používám 😀

Reply

Já mám permanentně od každého druhu produktu rozpotřebováno několik balení, nikdy to totiž nevydržím a musím otevřít i ten nový 😀

Reply

jéj, vyzerajú veľmi pekne 🙂 aj celá akcia, hlavne to jedlooo 😉

Sabi z blogu Beautiful savage

Reply

To jsem netušila, že kosmetické firmy už fušují i do dřevostaveb 😀

Reply

Ježiš vidíš to! 😀 Jak jsem slovo "scrub" psala pomalu v každé větě, vůbec jsem si toho nevšimla 😀 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *