Havlíkova přírodní apotéka je už nějaký ten pátek mou oblíbenou kosmetickou značkou, když mi tedy byly nabídnuty produkty k otestování, vážně mě to potěšilo. Není totiž nic hezčího, než když vám nabídne spolupráci značka, kterou máte rádi.
 
Na otestování mi dorazily produkty z řady Krásná slečna, se kterou mám již zkušenosti. Čistící 1 minutový elixír, Denní i noční krém a Maska pařba jsou určeny pro problematickou a aknózní pokožku s rozšířenými póry. Pro mě osobně tedy řada jako dělaná 😊
 

Čistící 1 minutový elixír kromě extraktu z černého rybízu, maliny a řeřišnice obsahuje také černý bambus. Když jsem si tedy produkt poprvé nalila do dlaně, překvapilo mě, že je vodička opravdu černá a navíc zajímavě ovoněná. Elixír se aplikuje na suchou pleť v podstatě jako jakýkoliv jiný čistící produkt, pouze se před smytím nechává, překvapivě, 1 minutu působit. Po umytí je pleť příjemně osvěžená, hebká, viditelně čistá a póry staženější. Jedinou vadou na kráse je ono minutové čekání, protože, abych byla zcela upřímná, to do toho se mi ne každý večer chce. Jinak se mi ale produkt moc líbí a stačí ho trošičku, takže vám za 329 korun vydrží celou věčnost.

Denní i noční krém je ze všech tří zmiňovaných produktů můj favorit číslo jedna. Krém z této řady jsem už jednou měla a byla s ním moc spokojená, nebylo pro mě tedy žádným velkým překvapením, že mi vyhovuje i tento. Konzistence je lehká, ale zároveň výživná a ideální pod makeup. Příjemným bonusem je, že působí protizánětlivě a snižuje tvorbu nadměrného mazu – pokud máte tedy s pletí opravdu vážně problémy, bude vám jí navíc léčit. Tuto verzi na e-shopu samostatně nenajdete, ale stará dobrá klasika nebo Noční fungují úplně stejně 😉

Denní i noční krém, Maska pařba

Posledním produktem je Maska pařba. U té jsem zprvu měla strach, že jí nikterak nevyužiji, protože nechodím pařit a ani se nepohybuji v zakouřených prostorech 😁 Pak jsem si ale o masce přečetla víc a zjistila, že skvěle působí na hormonální změny nebo například stres, a s tím už problém mám. Masku ráno střídám s mojí oblíbenou 3 minutovou čistící a funguje v podstatě na stejné bázi. Pleť je po smytí probuzená, svěží, čistá a zklidněná. 30ml koupíte za 291 korun.

Používáte Havlíkovu přírodní apotéku? Který z produktů je váš favorit?

9 comments

Reply

Ráda bych si od této značky něco pořídila, hodně mě toho láká. 🙂
Miska blog

Reply

Túto značku mám veľmi rada. Momentálne som si veľmi obľúbila Kapku rosy 🙂 Inak zbožňujem ich masky a chystám sa aj na masku Pařba.

Suesanqa

Reply

Já mám Kouzelnou studánku a super! Masky mám taky ráda nebo ještě Český krém 🙂

Reply

O této značce už jsem několikrát slyšela a ráda bych od ni něco vyzkoušela. Tyhle produkty vypadají dobře :).

TheBlondieTale

Reply

Ta minutová maska musí být super. Od této značky mám taky pár výrobků a jsem velmi spokojená.
welcometomyworld

Reply

Od tejto značky som nič nemala, ale kamoška hej a chváli si ju. 🙂 Inak mi produkty prídu trošku drahé, ale zase, asi to aj stojí za to. 😉

Sabi z blogu Beautiful savage

Reply

Od Havlíka používám Havlíkův přírodní zázrak. Je to hutný krém, jako vazelínka. Používám na celou pleť na noc. Jsem zatím velmi spokojená.

Reply

od HA mám doma krémik krásna slečna a je veľmi príjemný. Vôbec ma nevysušuje a krásne výživy. Kamarátka mi ho veľmi chválila že jej moc pomáha na akné. Tu som zostala trochu sklamaná, pretože už ho mám vyše mesiaca a nejakú zmenu v ňom nevidím.
 xxAlexandra MS ALWAYS LATE

Reply

Ono to není jen o kosmetice – bohužel. Mně samotná také na problémy s pletí na 100% nepomáhá, musím zapojit i stravu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *