Myslím, že značku Kailijumei, která je známá svými na první pohled průhlednými rtěnkami s pravým květem a zlatými částečkami, asi nemusím představovat. Jedná se o rtěnky reagující na teplotu a pH rtů, takže výsledný odstín je pokaždé trošičku jiný.
 
Já jsem se rtěnku po počátečním odolávání rozhodla také vyzkoušet, tak se jí pojďme podívat na zoubek!
 

Značka zaujme už na první pohled svými luxusními obaly; jsou kvalitní, krásné a součástí je praktické zrcátko, takže si rtěnku snadno a rychle kdekoliv upravíte. Zajímavostí tohoto balení je otvírání; rtěnku totiž otevřete jedním kliknutím na vršek víčka (jak můžete vidět na první fotce). Opomenout nemůžu ani sladce cukrátkovou vůni, která jen umocňuje celkový pozitivní dojem z produktu.

I když se může zdát, že rtěnka nic nevydrží, opak je pravdou. Na rtech drží jako přibitá a dolů jí dostanete jedině kvalitním odličovačem. Konzistence je nečekaně gelová, vysoce výživná a chová se spíše jako lesk nebo balzám, pigmentace ale, ač to na ruce není moc vidět, není vůbec špatná. Rtěnka dodá rtům šťavnatý, třešňový nádech, který dle mého názoru sedne takřka každé – jak už jsem ale psala výše, na každé jedné z nás bude výsledný odstín trošku jiný.

Rtěnku Kailijumei si můžete objednat za 399 korun na e-shopu Notino a vybrat si mžete ze čtyř odstínů; já mám Barbie Doll Powder.

Chytl vás trend těchto “průhledných” rtěnek?

5 comments

Reply

Rtěnka vypadá zajímavě, už jsem o ní slyšela a ráda bych ji zkusila :).

TheBlondieTale

Reply

Mě tahle rtěnka po chvíli vysušuje rty a vůbec mi nevoní. Já s ní moc spokojená nebyla, tak jsem ráda, že aspoň tobě sedla. 🙂
welcometomyworld

Reply

Tak to já musím říct, že mně byla na rtech opravdu příjemná 🙂 Holt každému sedí něco jiného.

Reply

Nice post, dear! 🙂
Following you! Follow back?
http://www.minnieart.blogspot.com

Reply

Mě taková rtěnka vůbec nezaujala. 🙂
Miska blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *