Co by to bylo za kosmetický blog, kdyby tu chybělo klasické každoroční shrnutí mé nejoblíbenější kosmetiky. Tentokrát jsem byla opravdu přísná, takže favoritů za rok 2018 tu najdete celkem osm. Jedná se o produkty, které používám prakticky denně a ve chvíli, kdy mi dojdou, si poběžím pro nové balení.

LÍČENÍ

Co se týče makeupu, byla jsem v roce 2018 poměrně nudná; protřídila jsem a vyřadila asi bambilion produktů a zaměřila se na kvalitu. Za ty roky, co bloguji, jsem vyzkoušela nespočitatelně značek a tipů produktů a už jsem konečně chtěla něco, s čím budu maximálně spokojená. V průběhu roku jsem si proto postupně našla svaté grály, které vyměním až ve chvíli, kdy je přestanou vyrábět; řeč je o Double Wear makeupu od Esteé LauderHD Finishing pudru od NYXFix+ od MAC a řasence Lash Sensational od Maybelline.

PÉČE O PLEŤ

Obdobně jsem se rozhodla i co se týče péče o pleť. Je mi téměř 25 let, ale má pleť, zdá se, se zasekla někdy v období puberty. Na začátku roku jsem díky Loreal Paris vyzkoušela ten nejlepší cukrový scrub a k 31.12.2018 jsem zvládla vypotřebovat nejméně čtyři balení. Čistící kartáčky byly vždycky mé must-have, takže když mě opustil Braun, rozhodla jsem se vyzkoušet všemi opěvované Foreo, které si mě nakonec i získalo. Vybrat jen jednu z mé armády pleťových masek byla fuška, nakonec si ale prvenství vysloužila značka Origins, která nejen že díky růžovému jílu perfektně čistí, ale díky drobným, ale účinným, zrníčkům pleť důkladně obrousí a rozzáří. HairPlus sérum na řasy opět jen nenápadně zmíním, protože jsem vám o něm pár článků zpátky psala plnohodnotnou recenzi.

A jaké produkty jste si v roce 2018 oblíbili vy? Pochlubte se mi do komentářů!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *