Původně jsem neměla v plánu tento typ článku psát, protože si předsevzetí nedávám. Pak jsem si ale uvědomila, že ačkoliv tomu neříkám předsevzetí, určité cíle do roku 2019 mám. Posouvat se a pracovat na sobě je pro mě nesmírně důležité; v posledních měsících mi velmi pomáhá Doller, který člověka motivuje pravidelně se nad těmito věcmi zamýšlet a skutečně si za tím jít.

A na co se chci letos zaměřit?

  • Blogování: sladit každodenní chození do práce, přítele, domácnost, odpočinek a koníčky je pro mě obtížnější, než jsem si představovala. Psaní článků a focení se ale nechci vzdát, proto bych si v tom opět ráda našla nějaký systém a články přidávala (pokud možno) pravidelně dvakrát do týdne. 
  • Zdravá strava a pohyb: jídlo je můj největší přítel a zároveň nepřítel. Letos jsem si proto dala za cíl naučit se konečně pravidelně a zdravě (papa brambůrky a pizzo!) jíst a vzhledem k tomu, že mám sedavé zaměstnání, se také trochu hýbat. 
  • Čtení knížek: byly časy, kdy jsem louskala jednu knížku za druhou. Od střední ale tenhle můj koníček začal pomalu opadat a já už četla jen to, co jsem musela (= povinná školní četba). Ráda bych proto v roce 2019 zvládla přečíst alespoň šest knížek.
  • Cestování: v diáři mám poznačených několik destinací, které bych si přála navštívit. Doufám, že letos se mi povede některé z nich si odškrtnout.
  • Vykročení z komfortní zóny: jistoty a plánování; to je moje. Jakmile si nejsem jistá v kramflecích a nevím, co bude, beru nohy na ramena. Jedním z mých kroků proto bude, že si v tomto roce konečně udělám řidičák. 

Jaké cíle jste si do roku 2019 dali vy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *