V pořadí druhý týden ve fotkách je tady! Oproti předchozímu týdnu tento začal nejlépe, jak jen mohl – s Honzíkem jsme oslavili společné dva roky ❤️️ Vyrazili jsme si proto do naší oblíbené restaurace Pizza Nuova, abychom si nacpali pupky tou nejlepší italskou kuchyní ever. Já jsem kromě toho dostala moc krásné tulipánky a Narsí paletku, o které už na blogu najdete recenzi.

Protože jsem potřebovala nové černé balerínky, docházel mi pudr a BeautyBlender už měl taky něco za sebou, udělala jsem si v úterý nakupovací dopoledne. Balerínky jsem nesehnala, ovšem v Sephoře jsem byla více než úspěšná 😁 Večer jsme se pak s Honzíkem poprvé po dlouhé době dokopali k běhání a ve středu si to zopakovali. Pro začátek jsme zvládli něco málo přes dva kilometry, ale i to po tak dlouhé pauze považuji za úspěch.

Protože teď všichni několik týdnů žili baráží a do Českých Budějovic to máme co by kamenem dohodil, vyrazili jsme v pátek na hokejové utkání proti Kladnu.

Prodloužený víkend jsem pak už měla více méně odpočinkový; v sobotu jsem byla celé odpoledne venku a večer jsme opékali první buřty. Abych pravdu řekla, tak Velikonoce nejsou mým oblíbeným svátkem, takže na Velikonoční pondělí jsem “nebyla doma” a četla si. I když je fakt, že jsem si pohrávala s myšlenkou vylézt na ty koledníky s černou pleťovou maskou 😃 Vsadím se, že víckrát by se u nás neukázali! 🧟‍♀️😃

A jaký byl váš týden? Slavíte Velikonoce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *