Jak už možná budete vědět z mého Instagramu, v pondělí mě přítel překvapil novou Nars Skin Deep Eye paletkou, a protože nevím, jestli se opět nejedná o limitku, jako tomu bylo u Wanted, rozhodla jsem se vám jí zrecenzovat co nejdříve.

Když se občas podívám na mojí sbírku paletek, říkám si, že bych se z fleku mohla přejmenovat na královnu neutrálních stínů. Tělové, zlaté, bronzové, hnědé; tyhle barvy jsou můj šálek kávy a ačkoliv mám v šuplíku několik kousků, vždycky se jednou za čas objeví paletka, u které mám pocit, že v ní je něco, co ještě nemám 😁 A tak to samozřejmě bylo i tentokrát…

Paletka má kvalitní, minimalistické, matně černé balení, které je pro značku Nars tak typické. Uvnitř kromě praktického velkého zrcátka najdete celkem dvanáct stínů – čtyři větší a osm klasické velikosti. Paletka je velmi dobře poskládaná a mezi těmi největšími najdete právě ty odstíny, které používáme při každém líčení a navíc je díky jejich matné textuře můžete využít i ke konturování.

Pokud jste stíny Nars někdy zkoušeli, určitě mi dáte za pravdu, že se jedná o jedny z nejlepších stínů ever, a to především kvůli jejich syté pigmentaci, máslovité konzistenci, perfektnímu rozmazávání, takřka nulovému prášení a neuvěřitelné výdrži. Stíny testuji zásadně bez báze a nikdy se mi nestalo, aby byly málo pigmentované nebo se slévaly.

Ačkoliv je paletka velmi univerzální a jednoduchá, díky perfektnímu složení matných a metalických stínů s ní vytvoříte několik různorodých looků od studených po teplé, od zlatých nebo bronzovo-cihlových až po klasické hnědé a kouřové.

Pokud tedy máte stejnou úchylku na neutrální paletky nebo vám právě taková ve sbírce chybí, určitě si pro ní utíkejte! Na e-shopu je momentálně vyprodaná, ale na několika pobočkách Sephory jí ještě najdete. Ověřit si to můžete tady.

Jaké stíny nosíte nejraději? Máte nějakou Narsí paletku ve sbírce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *