Protože fotím ráda a prakticky denně, rozhodla jsem se, že jednou za týden shrnu ty nejzajímavější události do jednoho článku.

Začátek minulého týdne pro mě byl přelomový a hodně náročný. Zřejmě proto se přítel rozhodl vzít mě už podruhé na Bohemian Rhapsody, který jsem si strašně oblíbila. Queeny jsem měla vždycky ráda, ale od té doby, co jsem viděla film, hrají nám jejich písničky doma (téměř) denně a momentálně čtu už druhou knížku o Freddiem 😁

Jak už víte z předchozího článku, čtvrteční odpoledne jsem strávila s blogokolegyněmi na představení nové vlasové řady Elseve Dream Long, kterou už poctivě testuji.

Víkend jsme si s Honzíkem tentokrát udělali aktivnější; v sobotu jsme se zastavili na Náplavce, kde jsme ochutnali spoustu dobrot – mezi nimi i raw dortíčky, které byly úplně vynikající. Odpoledne jsme pak zamířili do Království železnic, kde mají největší modelovou expozici v Evropě. Přítel vlaky zbožňuje, takže tohle místo jsme nemohli vynechat. Večer jsme to pak zapíchli u obou dílů Kruhu, což teda vůbec nebyl dobrý nápad a vážně nechápu, jak jsem na to před deseti lety mohla koukat sama. S přítelem jsme se pak báli dojít si i na záchod 😃

Nedělní večer byl ve znamení O2 Arény a koncertu Hanse Zimmera. Předpokládala jsem, že Parov Stelar nic nepřekoná, ale Hans mu pořádně šlápl na paty a například během soundtracku k Počátku, který doprovázelo video s Hansem hrajícím na klavír, jsem měla husí kůži po celém těle.

Jak jste si víkend užili vy? Mám tu někoho, kdo byl taky na koncertu?

2 comments

Reply

mala si super víkend 🙂

WHEN PIGS FLY

Reply

To ano, děkuji 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *