Když jsem si z butiku Charlotte Tilbury odnášela Glowgasm paletku, věděla jsem, že bude skvělá, ale že překoná všechny mé tvářenky, rozjasňovače a konturovací pudry, které jsem do teď považovala za jedničky?

Celé Šarlotino kouzlo tkví ve správné konzistenci a pigmentaci. Paletka je totiž velmi dobře slisovaná, takže i když štětcem v produktu trošku více zašmrdláte nevšimnete si jediného smítka, které by padlo vedle. Pigmentace je tedy logicky nižší a je velmi těžké se byť jen přiblížit looku alá Marfuša, zato se ale skvěle vrství a blendí, takže snadno dosáhnete požadované a zároveň přirozené intenzity. I když jsem si tak během koupě myslela, že konturovací část využiji leda jako oční stíny, překvapivě se jedná o můj odstín.

Nadšená jsem i z výdrže, která je bezchybná a hravě zvládne i aktuální tropické teploty. Suma sumárum bych paletku doporučila jednak kosmetickým nadšencům, kteří chtějí mít ve své sbírce něco výjimečného, druhak ženám, které nemusí příliš pigmentované produkty na obličej a do třetice všeho dobrého i samotným začátečníkům, kterým Glowgasm paletka usnadní první pokusy o vykonturovaný obličej.

Šarlotu seženete ve dvou odstínech (já mám samozřejmě ten světlejší) a objednat si jí můžete na oficiálních stránkách zde. Na závěr ještě upozorním, že se jedná o limitovanou edici! Pokud vám tedy padla do oka, s nákupem příliš neotálejte 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *