Ve středu jsem se zúčastnila blogerské akce pořádané značkou Mary Kay, která se konala v Holešovickém přístavu; konkrétně v PortX, což je plovoucí dům.

Co se mi na setkáních této značky líbí je, že se netýkají pouze představení nových produktů, ale i povídání o správné péči o pleť. Tentokrát jsme si povídaly o pleťových maskách a tzv. multimaskingu, což znamená, že si masky nakombinujete dle toho, co každá část vašeho obličeje potřebuje. Byly jsme také poučené, že správně bychom si tuto péči měly dopřávat dvakrát týdně, takže v tomhle ohledu mám co vylepšovat!

Velmi překvapená jsem byla i z informace, že v případě, že s Mary Kay produktem nejste spokojené, můžete ho klidně i na půl vypotřebovaný bez problémů vrátit.

Následovala volná zábava, což v překladu znamená, že máte čas ochutnat všechny ty dobroty, co na vás opodál čekají…

… nafotit pár fotek – zvlášť, když jste na tak fotogenickém místě, jako je PortX…

… nebo si vyrobit originální karnevalovou masku.

Domů jsme dostaly obrovskou (a neuvěřitelně praktickou!) kosmetickou tašku plnou produktů, o kterých detailněji mluvím ve stories na mém Instagramu. Zaujal mě každý jeden produkt, ale abych byla upřímná, tak nejvíc jsem zvědavá na pečující část, která se skládá z masek, odličovače na oči a očního gelu.

Používáte produkty značky Mary Kay? Pokud ano, dejte mi do komentářů tip na vašeho favorita!

2 comments

Reply

Byla to skvělá akce, už se těším až všechny produkty vyzkouším 😊 moc hezké fotky, sluší ti to😊

Reply

To i já, zatím jsem zkoušela ten odličovač a je skvělý 🙂
Děkuju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *